Dostum bu anlık kullanım değil ayar ekranı.
Kapattım.vram ayari sekmesini kapatsana bi
Bilgisayarı ilk aldığımdan beri aynı şey 1 ay önce aldım.ayarları defaulta alıp bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kontrol eder misin?
Herkesde 25Mhz-100Mhz arasında görüyorum bu nasıl normal bi durum olabilir?Boştayken 2505 MHz olması normal anormal bir durum yok..
Herhangi bir etkisi olmadı.Güç planı dengeli yaptın mı?
Arka planda bir şey sömürüyor olabilir bitcoin miner mı yedin yoksaHerkesde 25Mhz-100Mhz arasında görüyorum bu nasıl normal bi durum olabilir?
Ara sıra düşmesi lazım, 100'e veya 700 lere. Boştayken her zaman 2500 durmazBoştayken 2505 MHz olması normal anormal bir durum yok..
Yine normal. Benim kart da full sabit frekansta çalışıyor monitörüm 60 Hz olsa bile. Belki pencerelerle ilgili grafik ayarı veya gpu hızlandırmadan dolayı böyledir onu bilmiyorum ama sabit kalması normal, kartın çalışma şeklinde bir soruna falan işaret etmiyor.Ara sıra düşmesi lazım, 100'e veya 700 lere. Boştayken her zaman 2500 durmaz
sürekli aynı hz olması normal değil ya arka planda bir şey yemiş ya da ayarları bozuk.Yine normal. Benim kart da full sabit frekansta çalışıyor monitörüm 60 Hz olsa bile. Belki pencerelerle ilgili grafik ayarı veya gpu hızlandırmadan dolayı böyledir onu bilmiyorum ama sabit kalması normal, kartın çalışma şeklinde bir soruna falan işaret etmiyor.