Sıvı soğutma doğru mu takılmış?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,461
Sabah taktım bu şekilde kullanıyorum ama yönü ters olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Pompanın kabloları sağ tarafta mı olmalıydı?
1000032893.webp

Sorun yok ama görüntü için sağa taksa güzel bir estetiklik katar. Kablolama içinde gizlesen oldu bu iş.

Bir sıkıntı yok gibi. Sağdan taksaydın daha estetik dururmuş ama.
Başta ramlere değer diye bu şekilde taktım ama şimdi de dediğiniz daha mantıklı geldi. Üşenmediğim bi zamanda düzeltirim diye düşünüyorum.

aynen arkadaşlar dedi zaten sadece tek önemli konu fanlar doğru yöne hava akışı sağlıyor mu

benim bildiğim radyatör deki fanlar havayı içeri çekmesi lazım ki radyatör ü soğutsun

benim bildiğim radyatör deki fanlar havayı içeri çekmesi lazım ki radyatör ü soğutsun
Elimi önüne koyduğumda hava üfürdüğünü hissetmiyorum. Sanırım bu da dediğinizle uyuştuğu anlamına geliyor.

Sabah taktım bu şekilde kullanıyorum ama yönü ters olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Pompanın kabloları sağ tarafta mı olmalıydı?Alıntıyı görüntüle
sıkıntı olmaz rahatça çalışır. ama borular sola olucak şekilde takılırsa hem estetik olarak daha iyi olur hemde ilerde söküp takmasıda kolay olur. borunun önündeki fanıda kapatmaz. yinede bu şekilde uğraşmak istemiyosanız kullanabilirsiniz. ilerde macun değişimi veya bakım yapcağını sırada düzeltirsiniz

Sabah taktım bu şekilde kullanıyorum ama yönü ters olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Pompanın kabloları sağ tarafta mı olmalıydı?Alıntıyı görüntüle
genelde hortumlar sağ da oluyor. ama bu montajda yanlış diyemem. sana kalmış. estetik görüntü nasıl istersen
sıvı sogutma fanları da egzoz fanı görevi görüyor şuan o da doğru diyebilirim. bende bu şekilde kullanıyorum.
edit: ekart ile anakart neden siyah :D

Sağ tarafa bakarsa kablolar 1-2 derecelik fark oluşuyor.Hemde goruntude o sekılde hos olur
Burda Anlatıyor
Anladım hocam teşekkürler. Sanırım yapmam gereken fanları çıkarıp radyatörü çevirip fanları tekrar monte etmek olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde hortumlar sağ da oluyor. ama bu montajda yanlış diyemem. sana kalmış. estetik görüntü nasıl istersen
sıvı sogutma fanları da egzoz fanı görevi görüyor şuan o da doğru diyebilirim. bende bu şekilde kullanıyorum.
Teşekkürler hocam. Yarın müsait bi vaktimde radyatörü sağa çevireceğim görüntü için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,288
Üyeler
187,484
Son üye
yigit.ak7
Geri