yok hocam patlamadi cihazda samsungun orjinal aletiilk başta patlamadıysa daha bir şey olmaz
1 2 saat oldu hocam sac kurutma makinesiyle kuruttukilk başta patlamadıysa daha bir şey olmaz ama bence kullanma bir süre
Kardom elektronik cihazları saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalışma bırak havlunun üstüne kurusun.yok hocam patlamadi cihazda samsungun orjinal aleti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oksitlenme olurmu acaba
1 2 saat oldu hocam sac kurutma makinesiyle kuruttuk
hocam suan calısıyor ama oksitlenme işini nası cozerimKardom elektronik cihazları saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalışma bırak havlunun üstüne kurusun.
hocam sac kurutma aletinde sogukta kuruttum bide alet suan calısıyor ama oksitlenme işini nası cozerim açmayı bilmiyorumkardom şarj aletini kullanma bi süre ve açmayı biliyorsan kardom açıp alkole yatır oksitlenme olmaması için. ayriyeten de kardom sakın sıcak bir şey ile müdahale de bulunma kardom bir anda patlatırsın onun haricinde hiç bir şey yapamıyorsan bile balkon varsa balkona 1-2 gün bırak 3.gün kullanmaya başla çünkü gözle görülmeyecek alanda bile su kalırsa ileride can sıkıcı bişi olabilr kardom
Kalorifer peteğinin üzerine usb çıkışı üstte olacak şekilde koy. 1 gün dursun. İçindeki su buharlaşır gider.hocam suan calısıyor ama oksitlenme işini nası cozerim
hocam sac kurutma aletinde sogukta kuruttum bide alet suan calısıyor ama oksitlenme işini nası cozerim açmayı bilmiyorum
valla petege koyduk ama taş catlasın 1 saat suan cihaz normale dondu ama okstilenme yaparsa zararı ne olurKalorifer peteğinin üzerine usb çıkışı üstte olacak şekilde koy. 1 gün dursun. İçindeki su buharlaşır gider.
Kısa devre yapar bozulur. Petekte bir iki gün beklese iyi olur.valla petege koyduk ama taş catlasın 1 saat suan cihaz normale dondu ama okstilenme yaparsa zararı ne olur