Nisshs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 185
bi ekran kartı alırmısın reisim birde işlemcibiliyordum böyle olacağını anakart aldım anakartlar indirime girmeye başladı
bi ekran kartı alırmısın reisim birde işlemcibiliyordum böyle olacağını anakart aldım anakartlar indirime girmeye başladı
Ne bakımdan?x870ler arasında en boş olanı bu mu ?
m2 ler zaten paylaşımlı değil mi ? 1 tane cpu ve chipset sonrası , m2 cpu'ya taktığın ssdler pcie x8 e düşürüyor . Colorful markasına özel değil bu .Benim fikrim kötü bir kart. 55amper mosfetler, 1 adet usb4 ve az sayida eski gen usbler. 3 adet paylasimli m2.lar. vs... yakin fiyata cok daha iyileri var
özellik mosfet vsNe bakımdan?![]()
19 faz varmış, güç beslemesi oldukça kuvvetli, buda ekstrem koşulların kartıyım diyor. Soğutucular da bu güç beslemesine oranla yeterli gibi duruyor, 2 m2 slotuna da soğutma koymuşlar. Port kısmı zayıf kalmış, thunderbolt veya usb 4.0 yok. Onun harici bi eksiği yok, wifi var bt var.özellik mosfet vs
ekran kartına bütçe kalmadı laptop bozulduğu için üni bitince laptopu satıp alırım işlemciyi kampanya da yakaladım 12kya 13e alsaydım tekrar indirim yaparlardıbi ekran kartı alırmısın reisim birde işlemcidüşünmen bile yeterli belki biraz daha iner
olsun be reisim ben senden razıyım cansınekran kartına bütçe kalmadı laptop bozulduğu için üni bitince laptopu satıp alırım işlemciyi kampanya da yakaladım 12kya 13e alsaydım tekrar indirim yaparlardı