COLORFUL BATTLE-AX X870A-GHA WIFI V14 10.000 tl

x870ler arasında en boş olanı bu mu ?

Benim fikrim kötü bir kart. 55amper mosfetler, 1 adet usb4 ve az sayida eski gen usbler. 3 adet paylasimli m2.lar. vs... yakin fiyata cok daha iyileri var

Benim fikrim kötü bir kart. 55amper mosfetler, 1 adet usb4 ve az sayida eski gen usbler. 3 adet paylasimli m2.lar. vs... yakin fiyata cok daha iyileri var
m2 ler zaten paylaşımlı değil mi ? 1 tane cpu ve chipset sonrası , m2 cpu'ya taktığın ssdler pcie x8 e düşürüyor . Colorful markasına özel değil bu .

özellik mosfet vs
19 faz varmış, güç beslemesi oldukça kuvvetli, buda ekstrem koşulların kartıyım diyor. Soğutucular da bu güç beslemesine oranla yeterli gibi duruyor, 2 m2 slotuna da soğutma koymuşlar. Port kısmı zayıf kalmış, thunderbolt veya usb 4.0 yok. Onun harici bi eksiği yok, wifi var bt var.
Bu fiyata orta şeker b850 satıldığını unutmamak gerek. Bence oldukça fp, oyuncular için güzel bir seçenek.

bi ekran kartı alırmısın reisim birde işlemci :) düşünmen bile yeterli belki biraz daha iner
ekran kartına bütçe kalmadı laptop bozulduğu için üni bitince laptopu satıp alırım işlemciyi kampanya da yakaladım 12kya 13e alsaydım tekrar indirim yaparlardı

ekran kartına bütçe kalmadı laptop bozulduğu için üni bitince laptopu satıp alırım işlemciyi kampanya da yakaladım 12kya 13e alsaydım tekrar indirim yaparlardı
olsun be reisim ben senden razıyım cansın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,351
Üyeler
189,834
Son üye
Getlucky
Geri