Hocam sistem hiç açılmıyor. Normalde mavi yanıp sönüyordu.Sabit disk aktivite ışığı olması lazım. SSD'de bir işlem yaparken daha hızlı yanıp söner boştayken sabit olur veya yavaş yanıp söner. Önemli bir şey değil.
Bu kadar taktıysanız sistemin çalışmasında bir problem var mıydı ki hocam?
Çift ram varsa bir tanesini çıkarıp deneyebilirsiniz hocam. Olmazsa aynı işlemi diğer rame ve farklı slota yapın.Hocam sistem hiç açılmıyor. Normalde mavi yanıp sönüyordu.
Yanan yok hocam.Hocam o ışık yerine anakarttaki debug ledlere bakın hangisi yanıyor ?
Alıntıyı görüntüle
Denedim yok hocam.Çift ram varsa bir tanesini çıkarıp deneyebilirsiniz hocam. Olmazsa aynı işlemi diğer rame ve farklı slota yapın.
aga sorularmi cok acayip yoksa banami öyle geliyor? bunu yasiyorum deyip birakiyorsun.Bu isigin anlami ne diyorsun?9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım .
Sakin ol dostum iki kelime daha detaylı açıkla desen zaten açıklarım sorunuda çözdüm zaten.aga sorularmi cok acayip yoksa banami öyle geliyor? bunu yasiyorum deyip birakiyorsun.Bu isigin anlami ne diyorsun?
PC Bios Güncellemesini nasil yaptin ?
Biosu neden Güncellemek istedin?
Arkadaslarin dedigi gibi o Kirmizi isik yerel disk HDD vs gibi aktifite belirleyen faktör.
PC mi acilmiyor?FANLARIN mi dönmüyor Ekranina mi sinyal gelmiyor gibi gibi Detayli aciklasan,Arkadaslarda ona göre yardimci olur.
9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım? Soru bu... SARI CiZMELi Memet AGA