Çözüldü✓ Kasadaki bu kırmızı ışığın anlamı nedir ne yapmalıyım?

tayfn35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
850
9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım .

Ekler

• 1000049286.webp
    1000049286.webp
    2.2 MB · Hit: 29
  • 1000049287.webp
    1000049287.webp
    1.6 MB · Hit: 29
Sabit disk aktivite ışığı olması lazım. SSD'de bir işlem yaparken daha hızlı yanıp söner boştayken sabit olur veya yavaş yanıp söner. Önemli bir şey değil.
Bu kadar taktıysanız sistemin çalışmasında bir problem var mıydı ki hocam?

Sabit disk aktivite ışığı olması lazım. SSD'de bir işlem yaparken daha hızlı yanıp söner boştayken sabit olur veya yavaş yanıp söner. Önemli bir şey değil.
Bu kadar taktıysanız sistemin çalışmasında bir problem var mıydı ki hocam?
Hocam sistem hiç açılmıyor. Normalde mavi yanıp sönüyordu.

Hocam o ışık yerine anakarttaki debug ledlere bakın hangisi yanıyor ?
Ekran görüntüsü 2026-01-03 032103.webp

Hocam sistem hiç açılmıyor. Normalde mavi yanıp sönüyordu.
Çift ram varsa bir tanesini çıkarıp deneyebilirsiniz hocam. Olmazsa aynı işlemi diğer rame ve farklı slota yapın.

Son düzenleme:
9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım .
aga sorularmi cok acayip yoksa banami öyle geliyor? bunu yasiyorum deyip birakiyorsun.Bu isigin anlami ne diyorsun?

PC Bios Güncellemesini nasil yaptin ?

Biosu neden Güncellemek istedin?

Arkadaslarin dedigi gibi o Kirmizi isik yerel disk HDD vs gibi aktifite belirleyen faktör.

PC mi acilmiyor?FANLARIN mi dönmüyor Ekranina mi sinyal gelmiyor gibi gibi Detayli aciklasan,Arkadaslarda ona göre yardimci olur.

9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım? Soru bu... SARI CiZMELi Memet AGA

aga sorularmi cok acayip yoksa banami öyle geliyor? bunu yasiyorum deyip birakiyorsun.Bu isigin anlami ne diyorsun?

PC Bios Güncellemesini nasil yaptin ?

Biosu neden Güncellemek istedin?

Arkadaslarin dedigi gibi o Kirmizi isik yerel disk HDD vs gibi aktifite belirleyen faktör.

PC mi acilmiyor?FANLARIN mi dönmüyor Ekranina mi sinyal gelmiyor gibi gibi Detayli aciklasan,Arkadaslarda ona göre yardimci olur.

9800x3d x870e gaming plus wifi anakart ve işlemcide bunu yaşıyorum. Flash bios denedim olmadı ne yapmalıyım? Soru bu... SARI CiZMELi Memet AGA
Sakin ol dostum iki kelime daha detaylı açıkla desen zaten açıklarım sorunuda çözdüm zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,497
Üyeler
188,430
Son üye
berkotr
Geri