furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
North bayou monitör kolu tutucum var ne yaptıysam monitörleri düz ve hizalı durdurmadım ya yamuk duruyor yada eğri önerileriniz bekliyorum arkadaşlar.
kaç monitörün var hocam, bende aldım bi tane 2li bi tane tekli. 3lü setupum var yarın gelicek bakalım yapabilecek miyim.North bayou monitör kolu tutucum var ne yaptıysam monitörleri düz ve hizalı durdurmadım ya yamuk duruyor yada eğri önerileriniz bekliyorum arkadaşlar.
2 monitörüm var hocam, biri 27 diğeri 24 inch 2 tane tekli monitör kolu tutucum varkaç monitörün var hocam, bende aldım bi tane 2li bi tane tekli. 3lü setupum var yarın gelicek bakalım yapabilecek miyim.
Kurulumu kolay onda sorun yok ama bişeyleri yanlış yaptığım içinmi hizalamada sorun yaşıyorum bilemedimkaç monitörün var hocam, bende aldım bi tane 2li bi tane tekli. 3lü setupum var yarın gelicek bakalım yapabilecek miyim.
görsel iletir misin hocam bakalım2 monitörüm var hocam, biri 27 diğeri 24 inch 2 tane tekli monitör kolu tutucum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kurulumu kolay onda sorun yok ama bişeyleri yanlış yaptığım içinmi hizalamada sorun yaşıyorum bilemedim
görsel iletir misin hocam bakalım
Monitörler hizalı durmuyor sorunum bu bir yöntemi varmı diye konu açtımhocam tam anlayamadım sorununuzu ancak, alyanla düzeltmek istediğiniz kısmı gevşetip düzeltip tekrar sıkmalısınız