Nasıl yakın dostum? bu kartın dengi en yakın nitro+ var piyasada o da 40Kperformans olarak arada fark olmasına rağmen fiyatları 2 kartında yakın diye biliyorum nasıl böyle bir teklif gelmiş?
soğutma olarak çok fark ediyormu bilmiyorum. demek istediğim 2 kartında sıfırı (en uygun olanı) arasında 2-3k var.Nasıl yakın dostum? bu kartın dengi en yakın nitro+ var piyasada o da 40K
gigabyte gaming oc kartı varmış mesela 34e sıfır bu varken 40kya nitro+ almak bence mantıklı olmaz. enazından aradaki farka değmezNasıl yakın dostum? bu kartın dengi en yakın nitro+ var piyasada o da 40K
demek istediğim adam kendi kartını 28 civarına satıp 34e sıfır kart alabilirken sizin kartı almak istemesi sizin işinize gelirsoğutma olarak çok fark ediyormu bilmiyorum. demek istediğim 2 kartında sıfırı (en uygun olanı) arasında 2-3k var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gigabyte gaming oc kartı varmış mesela 34e sıfır bu varken 40kya nitro+ almak bence mantıklı olmaz. enazından aradaki farka değmez
9070 xt candır. Ram bu kadar değerli iken değmez.Elimde 9070 XT Aorus var. Takas olarak 5070 infinity + 8 bin teklif geldi. Sizce değer mi?
En dip modeller üzerinden haklısın evet ama dediğim gibi sattığım model üst seviye. Nasıl ki ROG Strix ile Prime arasında fiyat olarak uçurum varsa, Aorus ile diğerleri arasında da var. Sattığım modelin dengi Asus tarafında ROG Strix serisi öyle düşün.soğutma olarak çok fark ediyormu bilmiyorum. demek istediğim 2 kartında sıfırı (en uygun olanı) arasında 2-3k var.
gigabyte gaming oc kartı varmış mesela 34e sıfır bu varken 40kya nitro+ almak bence mantıklı olmaz. enazından aradaki farka değmez
demek istediğim adam kendi kartını 28 civarına satıp 34e sıfır kart alabilirken sizin kartı almak istemesi sizin işinize gelir![]()