9070 XT takas nasıl?

rtx9090

80+
Reaksiyon skoru
63
Elimde 9070 XT Aorus var. Takas olarak 5070 infinity + 8 bin teklif geldi. Sizce değer mi?

performans olarak arada fark olmasına rağmen fiyatları 2 kartında yakın diye biliyorum nasıl böyle bir teklif gelmiş?

Nasıl yakın dostum? bu kartın dengi en yakın nitro+ var piyasada o da 40K
soğutma olarak çok fark ediyormu bilmiyorum. demek istediğim 2 kartında sıfırı (en uygun olanı) arasında 2-3k var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yakın dostum? bu kartın dengi en yakın nitro+ var piyasada o da 40K
gigabyte gaming oc kartı varmış mesela 34e sıfır bu varken 40kya nitro+ almak bence mantıklı olmaz. enazından aradaki farka değmez

soğutma olarak çok fark ediyormu bilmiyorum. demek istediğim 2 kartında sıfırı (en uygun olanı) arasında 2-3k var.

gigabyte gaming oc kartı varmış mesela 34e sıfır bu varken 40kya nitro+ almak bence mantıklı olmaz. enazından aradaki farka değmez
demek istediğim adam kendi kartını 28 civarına satıp 34e sıfır kart alabilirken sizin kartı almak istemesi sizin işinize gelir :D

Nakit ihtiyacınız yoksa boştan yere takasla uğraşıp model ve performans düşürmenize gerek yok bence. Ayrıca 5070 infinity 30-32k bandında, aorus 9070xt 40k bandında diye biliyorum.

demek istediğim adam kendi kartını 28 civarına satıp 34e sıfır kart alabilirken sizin kartı almak istemesi sizin işinize gelir :D
En dip modeller üzerinden haklısın evet ama dediğim gibi sattığım model üst seviye. Nasıl ki ROG Strix ile Prime arasında fiyat olarak uçurum varsa, Aorus ile diğerleri arasında da var. Sattığım modelin dengi Asus tarafında ROG Strix serisi öyle düşün.

Nakit teklifi bence az

4 gb vram 8k'ya satıyorsun öyle bak olaya.

Geri