Öneri İnternet taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Feignclound

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
805
Merhaba arkadaşlar , taahhütüm 01.02.2026 da bitiyor. Aktif olarak millenicom kullanıyorum 100mbps , önerilerinizi bekliyorum.

Türk telekomda 100 mbps fiber ilk 6 ay 450 kalan aylar 900₺ kampanya var. Toplam 18 ay geçilir mi ?

Merhaba arkadaşlar , taahhütüm 01.02.2026 da bitiyor. Aktif olarak millenicom kullanıyorum 100mbps , önerilerinizi bekliyorum.

Türk telekomda 100 mbps fiber ilk 6 ay 450 kalan aylar 900₺ kampanya var. Toplam 18 ay geçilir mi ?
Millenicomdan memnun muydunuz acaba

turknet geçip yıllık ödeme yaparsanız 100 lük 600e gelir bir yıl (6 ay taksit seçeneği oluyor)
dilerseniz her ay ekstra 200 vererek de 1000lik yapabiliyorsunuz. Ankara istanbul gibi bir yerde yaşamıyorsanız pinglerde ufak bi artış olucaktır onun dışında bir eksisi yok.

turknet geçip yıllık ödeme yaparsanız 100 lük 600e gelir bir yıl (6 ay taksit seçeneği oluyor)
dilerseniz her ay ekstra 200 vererek de 1000lik yapabiliyorsunuz. Ankara istanbul gibi bir yerde yaşamıyorsanız pinglerde ufak bi artış olucaktır onun dışında bir eksisi yok.
Ankara’da yaşıyorum hocam , bilemedim.

Kendimi bildim bileli, TTNET kullanıyordum 1000 Mbit. Bir defa bile sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerini hiç aramadım, altyapı ve modem çok sağlam.

Malum fiyatlardan sonra netspeed geçiş yaptım 3 ay önce bayağı korkarak.

3 ay indirimli kullandım, sonra 12 ay peşin ödeme yaptım, aylık 550 TL denk geldi.

Bufferbloat değerleri çok daha iyi. A+ alıyorum, TTNET iken genelde A çıkıyordu. Tavsiye ederim yani. Eğer download ve upload işiniz yoksa 100 Mbit her şeye yetiyor zaten

Bufferbloat değerleri çok daha iyi. A+ alıyorum, TTNET iken genelde A çıkıyordu. Tavsiye ederim yani. Eğer download ve upload işiniz yoksa 100 Mbit her şeye yetiyor zaten
Bufferbloat değerinin internet servis sağlayıcısı ile hiçbir alakasi yok

Ben Millenicom ve TürkNet İSS’ler arasında geçiş yapıyorum fakat iki firmada geçen seneye göre çok kötü hizmet veriyorlar. Altyapı TürkTelekomsa TürkTelekoma geçin şu an en iyi hizmeti bu sağlayıcı veriyor. En azından bir sorun olduğunda hızlı bir şekilde çözüme ulaşılıyor.

Bufferbloat değerinin internet servis sağlayıcısı ile hiçbir alakasi yok

Keşke hiç kimse bilmeden konusmasa. ISS ile hem dolaylı hem doğrudan alakası var

ISS altyapısı yetersizse ve kendi tarafinda trafiği yönetmek için hız sınırlaması yaparsa bufferbloat kötü çıkar. Yani zayıf upstream, yurtdışı çıkışları zayıf olur kısaca.Ani ping firlamalari sebebi budur örneğin.

ISS ana merkezdeki cihazlar kötüyse, kotuden kastım tampon yonetim şekilleri kötüyse bufferbloat kötü çıkar. Nedir bu cihazlar, DSLAM, OLT gibi.

Eğer bulunduğun bölgedeki santrali kullanan çok fazla kullanıcı varsa veya eğer ISS çok fazla hata düzeltme uyguluyorsa vs

Ben Millenicom Mh ile görüştüm , uzman birimden kalmaya karar verdim , yıllardır müşterileri olduğumdan dolayı bana 560₺ 12 ay taahhüt sundular. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

Ben Millenicom Mh ile görüştüm , uzman birimden kalmaya karar verdim , yıllardır müşterileri olduğumdan dolayı bana 560₺ 12 ay taahhüt sundular. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Bende 3 gün önce yeniledim. Önce bana 670 TL fiyat çekmişlerdi. Son günler yaklaşınca 560 dediler. Çok kullanılmayan bir yerde olan aboneliğim olduğu için iptal etmeye karar vermiştim. fesih başvurusu sonrası beni arayıp 500 TL yapmaya karar verdiler. 500 tl'yi ideal düşündüğümden bi 12 ay daha kullanacağım gibi. Müşteri hizmetleri arızalarda felanda ilgili olduğu için millenicom kullanılır.

Biz KabloNet kullanıyoruz önerebilirim, hız düşüklüğü şu ana kadar yaşamadım yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz ve 1 kere sorunumuz çıkmıştı ilgilenmişlerdi hallolmuştu, onun dışında bir sorun yaşamadık çok şükür. Tek sıkıntısı kullandıkları modemlerin wifi ağ kapsama alanı biraz kötü o yüzden mesela uç yerlerde wifi ya çekmiyor ya da çok çok az çekiyor, onu da pc den etkin nokta açarak hallediyorum.

Bende 3 gün önce yeniledim. Önce bana 670 TL fiyat çekmişlerdi. Son günler yaklaşınca 560 dediler. Çok kullanılmayan bir yerde olan aboneliğim olduğu için iptal etmeye karar vermiştim. fesih başvurusu sonrası beni arayıp 500 TL yapmaya karar verdiler. 500 tl'yi ideal düşündüğümden bi 12 ay daha kullanacağım gibi. Müşteri hizmetleri arızalarda felanda ilgili olduğu için millenicom kullanılır.
Bende zorlasaymışım alırmışım 500 e o zaman ☺️ bu da iyi 560₺ olsun.

Geri