Lasantalo
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
100 mbps fiber kullanıcısıydım. Vdsl den geçişte kesinti yaşarsın teknik destek gelip kurulumunu yapar.Vdslden fibere geçişte hiç kesinti oldu mu acaba
100 mbps fiber kullanıcısıydım. Vdsl den geçişte kesinti yaşarsın teknik destek gelip kurulumunu yapar.Vdslden fibere geçişte hiç kesinti oldu mu acaba
Daha geçen hafta görüştük, altyapınız 1000 desteklemiyor diyor, halbuki TT de 1000 mbit paket kullanıyorum.
Sitesinden altyapı sorgulayınca kaç çıkıyor?
Ayrıca eskiden taahhütsüz seçenekler önemli iken artık taahhüt verip en azından taahhüt süresince zamdan etkilenmemek, fiyatı sabitlemek en mantıklısı.
Bu ülkede hergün herşeyin fiyatı değişiyor. Yılbaşından sonra internete de zam gelirse şaşırmam
Hocam mahalleye fiber geldi dedin fakat daire içine fiber geldi mi asıl sorun orda çünkü mahalleye fiber kutusu dahil konuldu fakat daire içine fiber çekmeye gelecekler dediler 2 ay geçti hala yok ondan emin olup başvuru yaparsan daha sağlıklı olurŞuan Türk Telekom altyapısında Türknet 50 Mbps kullanıyorum mahalleye fiber geldi 1000/50 geçeceğim türknetten geçersem bir süre internet kesilebilir diye düşünerek başka bir firmadan alıp o firma bağladıktan sonra türkneti iptal edeceğim öneriniz nedir?
Gelmişti hocam o zaman konuyu açtığım gün başvurdum 2 gün sonra bağlandı evedeHocam mahalleye fiber geldi dedin fakat daire içine fiber geldi mi asıl sorun orda çünkü mahalleye fiber kutusu dahil konuldu fakat daire içine fiber çekmeye gelecekler dediler 2 ay geçti hala yok ondan emin olup başvuru yaparsan daha sağlıklı olur
kral fiber geldimi şuan 1000mb internete sahipmisin bizede 3 4 ay sonra gelicekteGelmişti hocam o zaman konuyu açtığım gün başvurdum 2 gün sonra bağlandı evede
Sahibim şuankral fiber geldimi şuan 1000mb internete sahipmisin bizede 3 4 ay sonra gelicekte
Bağlattım hocam ben bu konuyu açtığım günden 2 gün sonra geldilerGıbırNet VDSL'den TurkNet 1000 MBPS fibere geçiş yaptım TT altyapısında. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar internetle alakalı. Başvuruyu yaptıktan 1 hafta sonraya da randevu almıştım ama 2 gün sonra gelip bağladılar interneti. Yani 2 gün içinde internetiniz bağlanır diye düşünüyorum.
1 gün bile bekleyemem diyorsunuz ama hiçbir firma aynı gün içinde gelip de interneti bağlamaz. Öyle ya da böyle bir süre bekleyeceksiniz.
Gerçi ben geçiş esnasında hiç internet kaybı yaşamadım. Geçiş sağlanırken bile önceden kullandığım internet hala aktif haldeydi. Fiber bağlandıktan sonra önceden kullandığım interneti kendim iptal etmem gerekiyormuş, o yüzden iptal olmamış VDSL internet. Ben GıbırNet'ten geçiş yaparken böyle bir şey yaşamıştım.