Scyrox benzer donanımları olan farelere göre 10-20 gram civarı daha hafif. Scyrox 39 gram genel fareler 59 gram. Bundan dolayı garip gelmiş olabilir. Bir de skatezleri genel olarak beğenilmiyor. Ben direkt dot skatez ile kullanmaya başlamıştım ve KlasseGear Longteng almıştım. Şu an Kensei mouse pad ile kullanıyorum.
Mouse pad sorunu da olabilir, eğer yüzey kirlendiyse ve böyle yapışkanımsı bir yavaşlık varsa fark eder. Bunu mouse padi kaldırıp masada kullanarak da anlayabilirsiniz. ₺1000 altındaki 90x40, 80x30, 70x30 mouse padlerin yüzeyleri birbirine benzer oluyor. Pahalı olanların tasarımları ve boyutlarından fiyatları artıyor. Belki Wraith mouse padi farklıdır onu denemedim. Kaliteli 90x40 mouse padler genelde Steelseries, Razer ₺1800-3000 arası değişiyor.
Kullanılmaz ürünler değiller, ama o fareden tam potansiyeli almak için yüzeyi kir, toz vb. daha dayanıklı sıkı dokumalı kaliteli mouse padler ile 90x40 arasında bayağı fark olduğunu söyleyebilirim. Genelde 90x40 speed, hybrid fark etmeksizin kumlu bir yüzey gibi hissettirir. KlasseGear Longteng, Kensei veya Wraith Spirit of Aim denemiş biri olarak onlarda bu hissiyat yok. Mesela 90x40 en benzeyen Kensei, ama daha yumuşak ve yakında bakınca aradaki dokuma, kumaş farkını anlıyorsun. Yavaş gibi hareket etse de CS2, Valorant gibi oyunlarda muazzam işe yarıyor.
Firmware güncellemesini yapmadıysanız yapın. Güncellemek için dongle ve fareyi bilgisayara kablo ile bağlamanız gerekiyor.
Ayrıca şu ayarı açmanızı öneririm.
www.scyrox.net
Sistemdeki işaretçi hassasiyetinin kapalı olduğundan emin olun.