Asus h61 bu anakarta hangi psu ve burdaki işlemciye hangi erkan kartı gider

yakın olsaydın yeni yaptığım h61 vardı onu yollardım
aldm ztn o ilanı maalesef yinede ilgin için teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben mesajları tam okuyamadım. Elinizde LGA 1155 anakart var zannettim. DDR3 çok eskidiği için kullanılmıyor. Bundan dolayı gerçekten ram fiyatları baya düşük.Ama iş görür mü görür. Yarın sakin kafa ile tek tek yazar gönderirim.5k kadar sadecw ne tarz oyunlar oynarsın bunuda öğrenmek isterim.
evet yukardaki ilandaki h61 lga 1155 anakrt ve i7 2600 işlemciyi birde 8gb DDR 1333mhz ram toplam 2k ya aldım dün akşam bundan sonra ekran kartı ve psu almak istiyorum para birleştirp onun içiçn ne alabilirim diye bu bütceye onu merak ettim bi tane 700tlye platon 500w psu buldum ekran kartı ise nitro plus 4gb rx580 buldum tek fanı bozuk ama Isı değerleri 15 Dakikada tek fan ile 76 derece böyle yazmış fanını yenisini alıp bende yaparım diye bunu düşündüm hem fiyatıda uygun ve nitro plus serisi sence iyi mi? bulduklarım

oynayacagım oyunlar ise valoran cs warzone tarzında birde the last of us 1 god of war 2018 tarzı sistemin 1080de 30 40 fps verecegi oyunlar diye düşünüyorum senin önerin ne olur psu ve ekran kartında ve artan bütce olursa onunla ne yapmalıyım

Bu power suply buldum sizce yeterlimi anakarta ve işlemcş ekran kartı felan alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-masaustu-400w-psu-temizdir-1291580479/detay

Son düzenleme:
Çok dandik bir psu imkan el verirse thermaltake , high power falan bulmaya çalıs

400-500w psu al. rami 16 yap. ekran kartı 1060 rx570-580 gtx 1650-super hangisi bütçene uygunsa al gitsin.

Ne kadar olmalı fiyatları birde benim bu toplicam sistem için 400w ve üstü yetermi h61 anakart
İ7 2600
Rx 570
8gb 4x2 ddr3 1333mhz
500W dan aşağı alma ve dandik bir model de alma yoksa o kart başına bela olur stabil güç akışı ister o seri.

Abi sen ne önerirsin peki psu bulmakta çok zorlanıyorum ekran kartı bulunurda psu zor sen önerirmisin 800e veya 850 olur gibi
Bilindik marka modellere bak corsair cooler master High power genelde iyi thermaltake aerocool vs orta düzey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri