bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,823
yakın olsaydın yeni yaptığım h61 vardı onu yollardımgiresun bbulancak
yakın olsaydın yeni yaptığım h61 vardı onu yollardımgiresun bbulancak
aldm ztn o ilanı maalesef yinede ilgin için teşekürleryakın olsaydın yeni yaptığım h61 vardı onu yollardım
evet yukardaki ilandaki h61 lga 1155 anakrt ve i7 2600 işlemciyi birde 8gb DDR 1333mhz ram toplam 2k ya aldım dün akşam bundan sonra ekran kartı ve psu almak istiyorum para birleştirp onun içiçn ne alabilirim diye bu bütceye onu merak ettim bi tane 700tlye platon 500w psu buldum ekran kartı ise nitro plus 4gb rx580 buldum tek fanı bozuk ama Isı değerleri 15 Dakikada tek fan ile 76 derece böyle yazmış fanını yenisini alıp bende yaparım diye bunu düşündüm hem fiyatıda uygun ve nitro plus serisi sence iyi mi? bulduklarımBen mesajları tam okuyamadım. Elinizde LGA 1155 anakart var zannettim. DDR3 çok eskidiği için kullanılmıyor. Bundan dolayı gerçekten ram fiyatları baya düşük.Ama iş görür mü görür. Yarın sakin kafa ile tek tek yazar gönderirim.5k kadar sadecw ne tarz oyunlar oynarsın bunuda öğrenmek isterim.
Ne kadar olmalı fiyatları birde benim bu toplicam sistem için 400w ve üstü yetermi h61 anakartÇok dandik bir psu imkan el verirse thermaltake , high power falan bulmaya çalıs
500W dan aşağı alma ve dandik bir model de alma yoksa o kart başına bela olur stabil güç akışı ister o seri.Ne kadar olmalı fiyatları birde benim bu toplicam sistem için 400w ve üstü yetermi h61 anakart
İ7 2600
Rx 570
8gb 4x2 ddr3 1333mhz
İkinci el olduğu için net bir fiyat veremem 700e dediğim kalitede bulabiliyorsan al bulamıyorsan bütçe arttır kalitesiz şeyler alma.Fiyat olarak ne kadar ayırin 700e olurmu
Platon buldum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...saustu-500w-psu-masaustu-guc-1292370323/detayİkinci el olduğu için net bir fiyat veremem 700e dediğim kalitede bulabiliyorsan al bulamıyorsan bütçe arttır kalitesiz şeyler alma.
Bedava verseler yine alınmaz bunlar.
Bilindik marka modellere bak corsair cooler master High power genelde iyi thermaltake aerocool vs orta düzey.Abi sen ne önerirsin peki psu bulmakta çok zorlanıyorum ekran kartı bulunurda psu zor sen önerirmisin 800e veya 850 olur gibi