Öyle ama zaten vd6 faizsiz 3 taksit ile veriyorlar dı gelbura nın sitesinde kısa süreliğine hocam boşverin ya alınmış alınmıştır bir de zaten faizsiz altı taksit zor gibi gözüküyor27k dan bende aldım bu indirimde taksit yok diye almıyordum iyi oldu. Ama pxn 30 a taksitle gelirse üzer işte
Gelbura Max 3 taksit yapıyor genelde. En son debriyaj hediye olarak 30.500'e vermişlerdi geçen haftalarda. Gaming gen ne kadardan satacak bilemiyorum.Öyle ama zaten vd6 faizsiz 3 taksit ile veriyorlar dı gelbura nın sitesinde kısa süreliğine hocam boşverin ya alınmış alınmıştır bir de zaten faizsiz altı taksit zor gibi gözüküyor
Moza RS V2 simidini aldım 22.399 tl ye. Vision GS o fiyatta biraz zorHangi simidi almıştınız? Moza Vision GS ise çok iyi fiyata almışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vitesi alırken bağlantı noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin, Logitech Shifter sadece Logitech direksiyona bağlanacak şekilde üretilmiş.
İyi günlerde kullanın. Emin olmadan sordum ama belki fırsat yakalamışsınızdır diye düşündümMoza RS V2 simidini aldım 22.399 tl ye. Vision GS o fiyatta biraz zor![]()
Hayırlı olsun iyi yarışlar. 3. Pedalı takılabilmesi ve pedalları yerini kendi rahatınıza göre ayarlayabilmek için geniş tutulmuş. Fren çok yumuşak geldiği için fren kiti almıştım tabi kokpit lazım onun için.Öyle yada böyle bizde girdik bakalım en son yıllar önce g29 kullanmıştım. Ona nazaran cidden çok güzel. Ve hiç ses yok. Gece oynayabilicez en azından. Pedallarını sevmedim sadece daha doğrusu pedalları sabitlediğimiz plakalı. 3. Pedal olmadan gereksiz biyük kalıyor. Keşke onunda boyu ayarlanabilseymiş bir şekilde. Direksiyonu çıkarabilmekte büyük lüks. Kullanmayacağım zaman ters taktım yerde kaplamıyor sayılır. Tek sıkıntı şu kablolardan bir şekilde kurtulmaları lazım artrık imkansız olsada skxkel. Tavsiye ederim yani. 27 ye güzel gibi bakalım. Olmadı moza pek değer kaybetmiyor sanırım bu ülkede kiralımış sayar biraz altına satarız.
Şimdi vr gözlük bakıyorum. Üst seviyeye taşımak içinAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle