kanka hepsiburadada pcı 5.0 diyor ama kendi sitesinde 4.0 diyor eğer öyleyse pek fark yok sayılır. he epeyde baya puan farkı var ama 2 tane pcı girişi ve wifi, bluetooth dışında pek bi farkı yok. Ram frekans aralıkları da fazla ama bunlar için o fark değer mi bilemedim. bi bluetooth 100 lira, düzgün bi wiifi 600 1000 arası. Tek elle tutulur artı yanı soğutucuları daha güzel, daha büyük. bide şekli daha gzel. He para çoksa o zaman daha da koy üstüne kıyak bi kart al 10k bandında. He bide bak 2025 çıkışlı, yani daha uzun süre güncelleme alır. ama ben buna bu pprayı vermezdim. vereceksem de daha da çıkar daha iyi kart alırdım.Aynı muhabbeti kendi aramızda da çevirdik hocam
Aşağıdaki anakartla arasında bakıldığı zaman cüzi bir miktar var, dedik madem fark az bunu neden almıyoruz; alsak ne kadar avantajı olur diye de düşünmedik değil
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca PCI 5.0 olması tabii ki daha iyi ama sanırım %3 4 farkediyormuş performans olarak. Ben de 5k serisi ekran kartı alıcam diye illa pcı 5.0 destekli anakart diye tutturmuştum ama aşırı şart değil ya üst düzey işler yapmıyorsan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman topladın hocam? ben toplayalı 1 ay oldu 7500f li b60m li hava soğutmalı 5070li topladım 58 falan tuttu minimum.Dayı ben 71e 7800x3d 5070 b850lili kasa topladım sıvı soğutuclu fiyst çok uçuk