Çözüldü✓ 2. El amd 5 3600 alınır mı?

Fiyat iyiyse, üründe sorun yoksa neden olmasın

Bütçede sorun yoksa yine de mantıklı aslında 5600 almak, ilerde ekran kartı değiştirmek istersen de önün açık olur. Ama kart değişmez dersen 3600 güzel.
1050Ti yi şuan değişmeyeceğim. eğerki GPU değişmek istersem sırasıyla =
PSU
Anakart
Ramler
Kasa (büyüklüğe bağlı opsiyonel)

değişmem gerek ki şuan bütçe sıkıntım var. bunları tek tek yenilemek yerine 0 dan dizmek daha mantıklı gibi, çünkü herşeyi geçtim kasa fanlarıda bir ihtimal soğutmaya yetmeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide monitör 60 hzzaten oynadığım oyunlarda da gpu min 60-50 fps veriyo

1050Ti yi şuan değişmeyeceğim. eğerki GPU değişmek istersem sırasıyla =
PSU
Anakart
Ramler
Kasa (büyüklüğe bağlı opsiyonel)

değişmem gerek ki şuan bütçe sıkıntım var. bunları tek tek yenilemek yerine 0 dan dizmek daha mantıklı gibi, çünkü herşeyi geçtim kasa fanlarıda bir ihtimal soğutmaya yetmeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide monitör 60 hzzaten oynadığım oyunlarda da gpu min 60-50 fps veriyo
Tek tek yenilemene gerek olacağını sanmıyorum şuan R5 5600 alıp ilerde bütçe olunca kartı da değiştirip işi bitirebilirsin tabi aşırı güçlü bir kart almayı planlamıyorsan 😀

PSU çok kötü ise onun da değişmesi gerekebilir tabi onu ekleyim. Soğutucu çok kritik bir şey değil bir ara para olunca 500TL ye falan aksesuar niyetine alınıyor hep öyle yapıyorum ben.

Tek tek yenilemene gerek olacağını sanmıyorum şuan R5 5600 alıp ilerde bütçe olunca kartı da değiştirip işi bitirebilirsin tabi aşırı güçlü bir kart almayı planlamıyorsan 😀

PSU çok kötü ise onun da değişmesi gerekebilir tabi onu ekleyim. Soğutucu çok kritik bir şey değil bir ara para olunca 500TL ye falan aksesuar niyetine alınıyor hep öyle yapıyorum ben.
3D yaptığım yaptığım için şuan r3600 iş görür ama ekran kartı eğer alıcak olursam iyi bir şey almam gerekir o sebeple değişirken iyi dğeişmeyi seçerim.

Geri