pato
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
önerin varmı bu dediğim sorunları yapmıycak uygun fiyatlı fp mikKonuyu açtıktan yarım saat falan sonra tükenmiş sanırım. Baya iyi fiyattı zaten, normal olarak. Akakçe'ye göre ara sıra bu fiyat bandına düştüğü olmuş. Tekrar inerse güncellerim.
Teşekkür ederim. Son 1 yılın en düşük fiyatıydı, fiyatına göre açık ara en iyisi olduğu için paylaşmak istedim.
Rehber konusu açmayı düşünüyordum ancak henüz vakit olmadı. EQ ayarı mikrofonlar arasında değişiklik gösteriyor, birtakım rehber videoları mevcut ama çeşitli yazılımlar özelinde yapılan EQ ve diğer ayarlamaları vesaire detaylandırdığım bir konu olabilir. Teşekkürler öneri için.
Oyun için fazlasıyla iş görür.
Kondenser mikrofonların tümü zaten dahili ANC/ENC ile gelmediği sürece dış sesleri alır. Ücretsiz kullanılabilen ve çok düşük sistemler harici sorunsuz çalışan birçok gürültü engelleyici yazılım mevcut. Ben Sonar'ı kullanıyorum, iyi iş yapıyor.
Kondenser mikrofonlar; SPL değeri çok aşağıda (kalitesiz) olmadığı sürece belirli bir seviyeye kadar mesafede sesleri net alır. Bu mikrofonda da o geçerli. Dinamik mikrofonlar kadar yakından konuşmaya gerek yok. Ancak mümkün olduğunca yakına konumlandırmak daha iyi sonuç verir.
Bu fiyata bu performansı veren bir mikrofonda Micro USB'ye takılmak saçma değil mi sence de? USB mikrofonlar yanında gerekli kabloyla geliyor zaten. Soket çıkışının pratikte etkilediğini düşündüğün şey nedir?