🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Bunu mu alim yoksa bu atilanimi hangisi iyi ilk defa alicam hic kol kullanmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GamePower Force donanım ve destek olarak daha zayıf görünüyor;
  • sadece PC ve sanırım Android destekli (diğeri Switch, iOS, Android, MacOS, Tesla)
  • arka ve alt makro tuşları daha az
  • turbo ve titreşim modu tek seviye
  • hassaslık ve tetik derinliği yok veya az
  • kutu içeriği daha zayıf
Sana guvenip laptopu almistim memnunum sen nasil dersen dogrudur kral onerin nedir

Son düzenleme:
tetik ayarı okey ama kalan kısımda fiyat farkına gamepower force rgb daha iyi değil mi ?

Diğer isimleri Aolion K20 ve ATK Battle Axe imiş. Ürün yorumu arayanlar HB'deki yorumlara bakabilir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Abiler alınır mı pcde oyun oynarım ileride belki bir şey yaparım bilmiyorum daha iyi fp gelir mi acelem yok

Uzun bir süredir ikinci bir gamepad almayı düşünüyordum. Çok araştırma yapmadan alıp geçtim. Pc'de ve Xbox'ta kullanacağım. Teşekkürler.

Sana guvenip laptopu almistim memnunum sen nasil dersen dogrudur kral onerin nedir
Hangi laptobu almıştın?

Gamepad konusunda, aşırı fazla model var bak hala yenilerini atmışlar, uzmanı olmadığım bir konu olduğu için pek bir şey diyemeyeceğim. Beni burada cezbeden nokta ürünü bizzat Amazon.com.tr satması. Amazon sattığı malın arkasında duruyor, ömür boyu destek veriyor, ilgileniyor.

uyumlu biri kullanıyordu hb yorumlarında

hepsini destekliyor gamepower force
onu goygoyuna yazdım da tesla da ne yapacak millet bunu onu anlamadım

Gamepadler hakkında hiç bilgim yok. Araştırmaya şu an için müsait değilim, maks 3k bütçe ile ne almamı önerirsiniz?

Hangi laptobu almıştın?

Gamepad konusunda, aşırı fazla model var bak hala yenilerini atmışlar, uzmanı olmadığım bir konu olduğu için pek bir şey diyemeyeceğim. Beni burada cezbeden nokta ürünü bizzat Amazon.com.tr satması. Amazon sattığı malın arkasında duruyor, ömür boyu destek veriyor, ilgileniyor.
Hocam siz degilmissiniz karirstirmisim simdii napim alimmi bunu ben ya kararsiz kaldim 😅gamepawer mi bu mu

Bu nasil sizce hangisi daha iyi GamePower Force RGB bu mu yoksa bu formda paylasilan mi yoksa bu arkadasin dedigimi

Diğer isimleri Aolion K20 ve ATK Battle Axe imiş. Ürün yorumu arayanlar HB'deki yorumlara bakabilir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Reis gamesir in şu modeli mi yoksa bumu

Ekler

• 1000042349.webp
    1000042349.webp
    83.6 KB · Hit: 97
Geri