h2002p al geç. ben kullandım mikrofonu prof derecede kaliteli. bir tık kafanı sıkabilir onun dışında çok iyi.1300 tl butcem var cok bı profluk yok mıkrofonlu kulaklık lazım oyun oynıycam genel olarak
drive.google.com
cok mu sıkıyo kankah2002p al geç. ben kullandım mikrofonu prof derecede kaliteli. bir tık kafanı sıkabilir onun dışında çok iyi.
uzuyo baya küçük ama kulaklık rahatısz ediceğini düşünmüyorumh2002p nin boyutu küçük diyor kullanan var mı nasıl bi küçük benim kafa ortalamadan büyük çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok mu sıkıyo kanka
Benim kafa yapısı biraz büyük 1-2 saat sonra çok ağrıtıyordu mecbur başka kulaklık aldımh2002p nin boyutu küçük diyor kullanan var mı nasıl bi küçük benim kafa ortalamadan büyük çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cok mu sıkıyo kanka
Hocam bu bütçelerde ben çok kulaklık kullandım çoğu rahatsız ediyor uzun kullanımda kafam büyük olduğu için. belki gamepower fujin mi ne kulak padi büyük o rahat olabilir ben mchose x9 aldım şu an çok rahat ediyorumreis suanda rampage Rm-k44 kullanıyorum hani şuan ne alsam iyi olur benim için
fujinde bütcemi aşıyorHocam bu bütçelerde ben çok kulaklık kullandım çoğu rahatsız ediyor uzun kullanımda kafam büyük olduğu için. belki gamepower fujin mi ne kulak padi büyük o rahat olabilir ben mchose x9 aldım şu an çok rahat ediyorum
H2002P o kulaklığa göre konforlu kalıyor. Kulaklığı sarmıyor, en üst ayarında da kafaya o kadar da baskıyı yok. Ağrı falan yapmaz yani. Ayrıca bu kulak ağrı olayını sadece ₺400-800 arası ucuz modellerde gördüm. Kulak ped kısmı hareket eden kulaklık kolay kolay ağrı yapmaz. H2002P sadece ses değil bu kısımda da gayet konforlu bir omurgaya sahip.reis suanda rampage Rm-k44 kullanıyorum hani şuan ne alsam iyi olur benim için