❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S11 128gb 22.309TL (Amazon Depo)

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
yemişler bile. yahu kaç nesil geçti fotoğrafların dosyaların boyutu büyüdü hala 128gb depolama koyuyor bu da apple'da. ram vb piyasası düzgünken de böyleydi. hepsine binlerce rakip çıksa keşke apple samsung seviyesinde. çok rahatlar

bi an sıfırı bu fiyata indi sandım aklım çıkacaktı 2 hafta önce s10+ aldım diye. alana hayırlı olsun

yemişler bile. yahu kaç nesil geçti fotoğrafların dosyaların boyutu büyüdü hala 128gb depolama koyuyor bu da apple'da. ram vb piyasası düzgünken de böyleydi. hepsine binlerce rakip çıksa keşke apple samsung seviyesinde. çok rahatlar
Bir de 128lik olanın hızı ve versiyonu mu ne düşüktü :D Alıncaksa 256lığı alınmalı

Kullanılan ssd farklı, sadece boyutu değişmiyor ondan bahsediyorum.
Hocam bu bilgiyle ilgili bir kaynak var mı? Yakın zamanda 128gb olanı alıp 128gb sd kart takıp kullanmayı düşünüyordum. Eğer dediğiniz gibiyse direkt 256'lığı alayım.

Kullanılan ssd farklı, sadece boyutu değişmiyor ondan bahsediyorum.
ssd farkını bilmiyordum. tablet almadan önce araştırmıştım hiç karşımada düşmedi ilginçmiş

128de ufs 3.1 256 da ufs 4 kullanılıyo diye biliyom galeri yüklenme hızından falan baya belli oluyor benim telefon s23 128 tablet s11 256 s11 kalemi ve ekranı harika bir şey
b1l0 yazdıktan sonra araştırdım dediğin gibiymiş kahkaha attım öğrendiğimde. galiba eski nesillerdede böyle. umarım tab s10+ 256 gbda ufs 4 vardır şimdi ona bakıcam

edit: iyi bari tab s10+ta iki modelde de ufs 4 varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci kadar uçurum gibi bir fark oluşturmuyor bence ama almışken 256 almak daha mantıklı 7 sene kullanılabilecek tablet için
katılıyorum

b1l0 yazdıktan sonra araştırdım dediğin gibiymiş kahkaha attım öğrendiğimde. galiba eski nesillerdede böyle. umarım tab s10+ 256 gbda ufs 4 vardır şimdi ona bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

katılıyorum
s23 ve s11 arasında uçurum gibi işlemci farkı var mesela (ikisi de ısınmıyor güzel işlemciler) açılma hızları yapay zeka düzenleme falan telefonu da değişip babama vercem s23ü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,242
Üyeler
187,800
Son üye
sarpye
Geri