Kingston kc3000 512gb m2 ssd 2445tl (Amazon Depo)

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,618
Dostlar çok sıcak fırsat değil biliyorum ama belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşayım dedim. Amazon depo ürünlerinde amazon kendi 1 yıl garanti veriyor ve beğenmezseniz diye 30gün koşulsuz şartsız iade hakkı var diye biliyorum.

Dostlar çok sıcak fırsat değil biliyorum ama belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşayım dedim. Amazon depo ürünlerinde amazon kendi 1 yıl garanti veriyor ve beğenmezseniz diye 30gün koşulsuz şartsız iade hakkı var diye biliyorum.

1 tb sandım tam ödemeyi onaylarken 500 yazısını görünce ağır sövdüm içimden...

Son düzenleme:
1 tb sandım tam ödemeyi onmaylarken 500 yazısını görünce ağır sövdüm içimden...
1tb olsaydı direk çekerdim hocam :D Banada 1tb lazımdı karşıma çıktı baktım 512 olunca bende yıkıldım. Bazı kişiler kc3000 gibi üst seviye olmadan almadığı için o arkadaşlarımıza ithafen paylaşımı yaptım.

1tb olsaydı direk çekerdim hocam :D Banada 1tb lazımdı karşıma çıktı baktım 512 olunca bende yıkıldım. Bazı kişiler kc3000 gibi üst seviye olmadan almadığı için o arkadaşlarımıza ithafen paylaşımı yaptım.
Bende kendi kendime diyorum, konu sahibi arkadaş niye almak yerine paylaştı diye.

Bende kendi kendime diyorum, konu sahibi arkadaş niye almak yerine paylaştı diye.
Ama birisi almış :)
Kıyaslamıyorum tabi ki ama temmuzda amazonda renegade 500gb 1.5k ya iyi denk gelmişti sistem diski olarak . Bu gidişle sıfırdan sistem kuracakların işi zor be aga .

Şöyle bir Ryzen 7 5700x düşmez mi ya 5200 den 7200 e çıkmış

1 tb sandım tam ödemeyi onaylarken 500 yazısını görünce ağır sövdüm içimden...

beğenmeyenlere 1 ay sonra duruma göre 6-10 arası satabilirim :D

1765828323505.webp

Geri