Kasiyer sıramı gaspetti

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
426
selamlar bugun bı 3 harfli markete girip meyveli yoğurt aldım acelemde vardı biraz tek kasa sıraya geçtim kasada 1 musterın cok ürünü vardı ama sırada değillerdi kasiyer sordu onlara sımdı geceksiniz bekleycekmısınız diye ondan 2 dakka sonra sıra bana geldi meyveli yoğurtu koydum kasaya yogurt deyip ödeme yerine geçtim sonra arkamdan 1 kişi aldı bişey demedim 1 kişi daha aldı ondan sonra hop ödeme kısmında ben beklıy orum 2 saatir diye dedim oda bana ben bu cok ürünler sizin sanıyorum diğerlerini o yüzden aldım dedi tavır yaptı sonrada sizce kim hatalı

zaten gerekli açıklamayı yapmış sana ama sırf daha fazla ürün aldığın için bu şekilde kafasına göre bir sıralama yapamaz. Sıraya ilk giren ilk çıkar(FIFO).
doğru 2 dakka önce o ürünlerin sahibine sordu benim sahibi olmadıgını biliyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten gerekli açıklamayı yapmış sana ama sırf daha fazla ürün aldığın için bu şekilde kafasına göre bir sıralama yapamaz. Sıraya ilk giren ilk çıkar(FIFO).
o duran ürünler benim değildi zaten ben geçmeden 2 dakka önce sormuştu onlarda daha bakıyoruz ürünler kasada kalsın diğerlerini alın dediler

meyveli yoğurtu koydum kasaya yogurt deyip ödeme yerine geçtim sonra arkamdan 1 kişi aldı bişey demedim 1 kişi daha aldı ondan sonra hop ödeme kısmında ben beklıy orum 2 saatir diye dedim oda bana ben bu cok ürünler sizin sanıyorum diğerlerini o yüzden aldım dedi tavır yaptı sonrada sizce kim hatalı

Yani şunu yapıyorsun sonra gelip konu açıyorsun. :D Kasiyer sıranı gasp etmemiş, sen pasifliğinden dolayı böyle bir olay yaşamışsın. Suç sende. Biraz daha atik olmayı öğrenmişsindir umarım.

7 aralık 2026 bim rezaleti 👨‍🦽

buna benzer bir video çıkar bence. Yetkiler görün, duyun, yapın lütfen 😂

Geri