Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim diye düşünüyorum. Bu fiyata değer mi yoksa başka kulaklık mı bakmalıyım? 50mm sürücüleri var keşke 53mm olsa ama bu fark beni pişman eder mi merak ediyorum.

Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim diye düşünüyorum. Bu fiyata değer mi yoksa başka kulaklık mı bakmalıyım? 50mm sürücüleri var keşke 53mm olsa ama bu fark beni pişman eder mi merak ediyorum.
Mirliva bu kulaklıkları bayağı öneriyor. Sürücü boyutundan çok bunlar stüdyo kulaklığı, yani sesi oyuncu kulaklığı diye geçen 50-53 mm daha iyi veriyor. Bütçeniz çıkıyorsa şans vermenizi öneririm.

Mirliva bu kulaklıkları bayağı öneriyor. Sürücü boyutundan çok bunlar stüdyo kulaklığı, yani sesi oyuncu kulaklığı diye geçen 50-53 mm daha iyi veriyor. Bütçeniz çıkıyorsa şans vermenizi öneririm.
Öneren sizdiniz zaten hatırlıyorum ben anlamıyorum pek. Ama kötü bir özellik olarak dikkatimi çeken şey mikrofon kulaklığı bağlı değil farklı kablo ile mi bağlanıyor tam çözemedim orasını çok inceleme fırsatım olmadı

babus o lavukları dinlememek lazım sponsor olmayan yerlerden dinleyin sponsor oldugu icin biraz daha abartıyorlar

Bluetooth arıyorsan kiwi ears vardı ama bunun kalite bambaska tabi bunun için düzgün bir ses kontrolcu lazım laptoptaki ses kartı alc kaç ?

Bluetooth arıyorsan kiwi ears vardı ama bunun kalite bambaska tabi bunun için düzgün bir ses kontrolcu lazım laptoptaki ses kartı alc kaç ?
Yok ben kablolu kullanırım problem yok hatta daha iyi bence. Etrafta çok fazla Bluetooth cihazı var parazit oluyor. Alc kaç bilmiyorum gamegaraj x5t var laptop olarak chatgpt sorduğumda nahimicde oyun modu seçince vs çok iyi performans verir dedi. Ama bakayım alc kaç chatgpt sorayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dahili ses yongası kullanır diyor tam bi açıklama alamadım soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum

yarı açık kapsül ise içine bir şey girmemesine dikkat etmen lazım.

Son düzenleme:
Yok kral çok pahalı ben sımgot da hoşuma gitti diye elimdeki fazla monitörü satarsam onun parası ile almak için karar verdim
Zaten bu bütçe de kulaklık almayı düşünmüyormuşsun sonradan gördüm. Sildim.

Yok kral çok pahalı ben sımgot da hoşuma gitti diye elimdeki fazla monitörü satarsam onun parası ile almak için karar verdim
https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik bunun ultrasını bekliyorum.
1500_26aaf2a2-54b8-4f47-9c41-e0d1c57b9692.jpg

iphone 17 pro turuncusu. :kekw:

https://wraithesports.com/products/kiwi-ears-altruva-kulaklik wood olanı daha güzelmiş.

Son düzenleme:
Zaten bu bütçe de kulaklık almayı düşünmüyormuşsun sonradan gördüm. Sildim.

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik bunun ultrasını bekliyorum.
1500_26aaf2a2-54b8-4f47-9c41-e0d1c57b9692.jpg

iphone 17 pro turuncusu. :kekw:

https://wraithesports.com/products/kiwi-ears-altruva-kulaklik wood olanı daha güzelmiş.
Valla ATK de güzel gibi pro modeli farkları ney ve tahmini ne kadara gelir?

Geri