Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,744
1 mantıklı. O ne öyle görücü göndermek gibi. Kendin yazar niyetini anlatırsın, olursa olur olmazsa numarasını siler hayatına bakarsın
Kasiyere sorayım mı diye mi bakıyoruz?Müsaitseniz bakarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda doğru peki yazmadan önce diğer kasiyere onu sorayım mı en aızndan önden haber olması açısından hani beni sordu numaramı buldu yazdı gibi olur en azından? Yoksa direkt mi yazayım evet görücü usulu gibi olandan bende pek yana değilim.
Yok kral ben senle tartismicam ya.E hani demin konuşmak zorunda olduğunu söylemiştim şimdi tam tersini söylemişim bir karar ver.
Özgüvensizsin diye bir şeyin geçtiği de yok cümle içinde. Yaptığı hareketin özgüvensizlik olduğunu söylüyorum yani karşı tarafta özgüvensiz imajı var. Anlayabildin mi artık o kadar kompleks bir yapı değil.
"yo konuşamamış olmak özgüvenli bir harekettir" diyorsan ona göre yorum yapayım.
"hayır kadınlar özgüvensizlikten hoşlanır" diyorsan ona cevap vereyim. Ama tam olarak neye itiraz ettiğini anlamadım. Arkadaşı üzecek fikirleri mi söylememeliyiz o mu senin derdin. Rol mü kesmemiz gerekiyor?
Kasiyere sordurmak en kötüsü. Bekledikçe daha iyiye değil kötüye gidiyon haberin olsun.@SultanQQ @Mai_ @Senyor
Müsaitseniz bakarmısınız
Oda doğru peki yazmadan önce diğer kasiyere onu sorayım mı en aızndan önden haber olması açısından hani beni sordu numaramı buldu yazdı gibi olur en azından? Yoksa direkt mi yazayım evet görücü usulu gibi olandan bende pek yana değilim.
Bir şeye mi tartışıyordukYok kral ben senle tartismicam ya.
Kasiyere sordurmak en kötüsü. Bekledikçe daha iyiye değil kötüye gidiyon haberin olsun.
Onu ben baya önceden yazmıştım. Gondermemism herhalde ya da bilmiomBir şeye mi tartışıyorduk
Numarasını sormayı anlamlandıramadın o çocuk seni sordu desin diye arkadaşına kızı sormayı mı anlamlandırdınNumarayı ona sormucam ki numarayı ona niye sorayım
Kasiyere bişey sordurmucam sadece bilerek yem atıcam yani gitsin ona yetiştirsin çocuk seni sordu gibisinden yoksa numara gibi bişey değil bekledikçe kötüye gidiyorumda şuan yapamam sınavları verip dönecek dikkat dağıtamam
Hayır kardeşim aracıya falan gerek yok. Kimseyi taciz etmiyorsun, kibar ol güven ver yeterli. Merhaba rahatsız etmek istemem diye başla, eğer isterseniz numaranızı da silebilirim aklınızda soru işareti kalmasın de durumunu hislerini anlat ve verdiği cevaplara göre hareket et. Eğer istemezse sakın ısrar etme.@SultanQQ @Mai_ @Senyor
Müsaitseniz bakarmısınız
Orasını anladım onu demiyorum. Numarasını bildiğin de biliyorum zaten. Diyorum ki diğer kız üzerinden seni sordu diye kulağına gittiğinde ne olacak?Numarayı sormucam reis numarayı sormucam Arthur hocama verdiğim cevabı okurmusun aynı mesajı tekrar yazmıyım ikinizede cevap vermiş olayım.