---------

1 mantıklı. O ne öyle görücü göndermek gibi. Kendin yazar niyetini anlatırsın, olursa olur olmazsa numarasını siler hayatına bakarsın

Müsaitseniz bakarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oda doğru peki yazmadan önce diğer kasiyere onu sorayım mı en aızndan önden haber olması açısından hani beni sordu numaramı buldu yazdı gibi olur en azından? Yoksa direkt mi yazayım evet görücü usulu gibi olandan bende pek yana değilim.
Kasiyere sorayım mı diye mi bakıyoruz?

Arkadaşına numarası ne diye soracaksın, o da gidip laf taşıyacak senin numaranı sordu diye, kız da aa yazacak galiba diyecek sonra sen de yazacaksın bu mu senaryo ? Eline ne geçecek anlamadım :)

E hani demin konuşmak zorunda olduğunu söylemiştim şimdi tam tersini söylemişim bir karar ver.

Özgüvensizsin diye bir şeyin geçtiği de yok cümle içinde. Yaptığı hareketin özgüvensizlik olduğunu söylüyorum yani karşı tarafta özgüvensiz imajı var. Anlayabildin mi artık o kadar kompleks bir yapı değil.

"yo konuşamamış olmak özgüvenli bir harekettir" diyorsan ona göre yorum yapayım.

"hayır kadınlar özgüvensizlikten hoşlanır" diyorsan ona cevap vereyim. Ama tam olarak neye itiraz ettiğini anlamadım. Arkadaşı üzecek fikirleri mi söylememeliyiz o mu senin derdin. Rol mü kesmemiz gerekiyor?
Yok kral ben senle tartismicam ya.
@SultanQQ @Mai_ @Senyor

Müsaitseniz bakarmısınız

Oda doğru peki yazmadan önce diğer kasiyere onu sorayım mı en aızndan önden haber olması açısından hani beni sordu numaramı buldu yazdı gibi olur en azından? Yoksa direkt mi yazayım evet görücü usulu gibi olandan bende pek yana değilim.
Kasiyere sordurmak en kötüsü. Bekledikçe daha iyiye değil kötüye gidiyon haberin olsun.

Yok kral ben senle tartismicam ya.
Kasiyere sordurmak en kötüsü. Bekledikçe daha iyiye değil kötüye gidiyon haberin olsun.
Bir şeye mi tartışıyorduk

Numarayı ona sormucam ki numarayı ona niye sorayım

Kasiyere bişey sordurmucam sadece bilerek yem atıcam yani gitsin ona yetiştirsin çocuk seni sordu gibisinden yoksa numara gibi bişey değil bekledikçe kötüye gidiyorumda şuan yapamam sınavları verip dönecek dikkat dağıtamam
Numarasını sormayı anlamlandıramadın o çocuk seni sordu desin diye arkadaşına kızı sormayı mı anlamlandırdın :) Diyorum ki bunu hangi amaçla yapıyorsun? Kız ilginin farkında diyorsun. Sende gerekli data var. İletişim şansın var. Gidip sordurunca neyi elde edeceksin?

@SultanQQ @Mai_ @Senyor

Müsaitseniz bakarmısınız

Hayır kardeşim aracıya falan gerek yok. Kimseyi taciz etmiyorsun, kibar ol güven ver yeterli. Merhaba rahatsız etmek istemem diye başla, eğer isterseniz numaranızı da silebilirim aklınızda soru işareti kalmasın de durumunu hislerini anlat ve verdiği cevaplara göre hareket et. Eğer istemezse sakın ısrar etme.

Numarayı sormucam reis numarayı sormucam Arthur hocama verdiğim cevabı okurmusun aynı mesajı tekrar yazmıyım ikinizede cevap vermiş olayım.
Orasını anladım onu demiyorum. Numarasını bildiğin de biliyorum zaten. Diyorum ki diğer kız üzerinden seni sordu diye kulağına gittiğinde ne olacak?

Numarasını sormayacağım yav sadece onu soracağım diyorsun ya ikisi arasında bir fark yok zaten. Ona niye o kadar tepki verdin ki demeye çalışmıştım. Ha kız gidip numaranı sordu demiş, ha bugün geldi mi diye seni sordu demiş, ha sevgilisi var mı diye sormuş olsun sonuçta bir şey değişmeyecek. Ben bununla hangi problemi çözdüğünü soruyorum. Sen kıza dümdüz gidip konuşmamak için her tuşa basıyorsun.

Sapık algılanmakla sapıklık yapmak çok farklı şeyler. Sapık algılanmak öznel bir durumdur senin aylar boyunca bir kadına bakıp duruyor oluşun inan daha genel geçer bir sapıklık. Bir kadına ondan hoşlandığını söylemek sapıklık olmuyor. Belki evli olduğunu bildiğin veya iş yeri vb gibi ortamlar istisnaları hariç. Seni bu durumda sapıklıkla yaftalayanın görüşünü takmamalısın.

Senin şu anki duygu durumun da kararlı durmuyor zaten. Kızı da fazla büyütmüşsün gözünde. Konuşamıyorsan kesinlikle de sormuş olmak istiyorsan git başkası üzerinden sor o zaman. Onu da yapmıyorsan kızı rahat bırak bari. Kafandan da at. Bu kadar büyütülecek bir olay değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,148
Üyeler
187,458
Son üye
Sparkles5004
Geri