PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Hocam 14klık olan modeli önerir misin? Sanki PXN ile Rampage'in ortak fason olan ürettiği bir direksiyon vardı ona benziyor fason ürün değil dimi bu
bende sordum onu o dişli versiyonmuş

Şubata kadar zam gelirmi ya bi bilgi varmı hocam.
kimse bilemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V10 Pro ve Ultra arasındaki fark nedir? İkisi de DD, ikisi de 3.2 Nm, ikisinin de pedalları hall effect. Buna rağmen Ultra modeli çift pedal olmasına rağmen 2K daha fazla fiyata sahip.
pedallar ve yapı kalitesi sanırım plastik pedal basei pronun

Şubata kadar zam gelirmi ya bi bilgi varmı hocam.
Bunaralar kimsenin bi dediği gi dediğine tutmuyor hocam ekonomi bi garip. Belli olmaz bu kadar ineceğeni sanmam ama kimse garanti edemez

pedallar ve yapı kalitesi sanırım plastik pedal basei pronun
Debriyaj ile almak varken plastik olması çoğu kişinin umrunda olmaz. Bir de Ultra'da olan tarzda pedallar stand-kokpit harici hiç kullanışlı değil. Frene basıyorsun ön taraf havaya filan kalkıyor. DD sisteminde bir değişiklik yoksa Pro çok daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor.

İade et hocam aman diyim çok kötü bir direksiyon o T128. Konsolda kullanmayacaksanız Thrustmaster'ın alınacak bir modeli yok.
Pcde denedim neyi kötü anlamadım ama fiyatına göre iyi gibi gelmişti bana

Debriyaj ile almak varken plastik olması çoğu kişinin umrunda olmaz. Bir de Ultra'da olan tarzda pedallar stand-kokpit harici hiç kullanışlı değil. Frene basıyorsun ön taraf havaya filan kalkıyor. DD sisteminde bir değişiklik yoksa Pro çok daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor.
Evet öyle, bende moza r5 var kokpit aldım illallah ettirdi, ets assetto için falan prodaki fena değilde simracing kısmında ani fren ani gazlar oluyor dayanıklı pedal base lazım

Pcde denedim neyi kötü anlamadım ama fiyatına göre iyi gibi gelmişti bana
daha iyisini görmeden anlayamazsın aradaki farkı bu oyuncak dersin

V10 Pro ve Ultra arasındaki fark nedir? İkisi de DD, ikisi de 3.2 Nm, ikisinin de pedalları hall effect. Buna rağmen Ultra modeli çift pedal olmasına rağmen 2K daha fazla fiyata sahip.
Hocam Ultra'nın pedalları Moza R3-R5'in pedalları ayarında o yüzden. V10 Pro'nun plastik ve fren sertliği ayarlanmıyor. Daha casual oyuncular için.

Hocam Ultra'nın pedalları Moza R3-R5'in pedalları ayarında o yüzden. V10 Pro'nun plastik ve fren sertliği ayarlanmıyor. Daha casual oyuncular için.
Ultra pedallarında da sertlik ayarı yok gibi gözüküyor. Moza'daki gibi ekstra kit gerekiyor sanırım. Moza R3-R5'deki pedallara benzetmişsin ancak onlar da casual sayılır bence. Nihayetinde loadcell yok. :peepo1:

Ultra pedallarında da sertlik ayarı yok gibi gözüküyor. Moza'daki gibi ekstra kit gerekiyor sanırım. Moza R3-R5'deki pedallara benzetmişsin ancak onlar da casual sayılır bence. Nihayetinde loadcell yok. :peepo1:
kit içinde çıkıyormuş kutuda

VD6 mı R3 mü sizce?
VD6 elbette r5 desen r5 derimde r3le kıyaslanamaz

Loadcell pedal almak istesek ilerde, alabilir miyiz PXN için? Moza R5 ya da Pxn VD6 alacağım. VD6'ya hem fiyat hem de fren kiti yüzünden daha sıcağım şu an. 28 bin taksitli fiyat baya uygun gibi.

Hocam gözünü seveyim bu bütçelere ne loadcelli :D Evet Moza'lardaki gibi fren performans kiti takılıyor. VD4 ve VD6'da kutu içinde geliyor bu kit. V10 Ultra'da gelmiyor sanırım.

Geri