- Reaksiyon skoru
- 116
Yaptım oldu teşekkürler
Bilgisizlik steamden oyun alacak herkese aynı yöntemi öneriyorumarkadaslar bi sey sorucam siz niye 5 dolar cüzdan bakiyesi aliyonuz ben 250 liralık skin aliyorum steamda 7 dolara satiyorum
Yeterli bakiyem olmadığı için mesaj gönderemiyorum6262’ye SELFY BYNOGAME Yaz
Hocam cs2 demi ? Hangi skin mesela ?arkadaslar bi sey sorucam siz niye 5 dolar cüzdan bakiyesi aliyonuz ben 250 liralık skin aliyorum steamda 7 dolara satiyorum
bynogame 50 tl yatır şundan totalde 4 tane al tanesi 1.96 dolara gidiyor kar 6.8 falan oluyorHocam cs2 demi ? Hangi skin mesela ?
Yaptım da SteamGuard aktif edince takas banı yedim. Ne kadar sürer hocam kalkması ?bynogame 50 tl yatır şundan totalde 4 tane al tanesi 1.96 dolara gidiyor kar 6.8 falan oluyor Alıntıyı görüntüle
2 haftaYaptım da SteamGuard aktif edince takas banı yedim. Ne kadar sürer hocam kalkması ?
2 hafta sürüyor diye hatırlıyorum ama emin değilim.Yaptım da SteamGuard aktif edince takas banı yedim. Ne kadar sürer hocam kalkması ?
bunu nasıl yaptın? 2 defadan fazla kod girilmiyor bir hesaba.beyler ben bakiyeyi 1000e kadar çıkardım
eş dost akraba pc den anlamayan türktelekom olan herkesi
25 yaş sınırı var selfy için onun içinde çocukları kullandım 7 yaşından büyük
sizde yapın free money
ak47 ice coaled suan steamda 7 dolardan satiliyor ama bynogame'de 250 liraHocam cs2 demi ? Hangi skin mesela ?
hızlı ve güvenliydiBilgisizlik steamden oyun alacak herkese aynı yöntemi öneriyorum