PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Loadcell pedal almak istesek ilerde, alabilir miyiz PXN için? Moza R5 ya da Pxn VD6 alacağım. VD6'ya altıya hem fiyat hem de fren kiti yüzünden daha sıcağım şu an.
Pedal olarak istediğiniz marka pedalı kullanabilirsiniz hocam. Vites gibi pedallar da haricen kullanılabiliyor. PXN'in load cell pedalları tanıtıldı bu yıl çıkacak ama Simagic'in yada Moza'nın pedallarını da kullanabilirsiniz.

Vd4 v10 ultra ile arasındaki farka değer mi
Bütçe varsa değer tabii ki. VD4 daha premium. Hem malzeme kalitesi hem torku hem de pedalları V10 Pro'dan üstün. 15K ve altı bütçesi olana ve yalnızca casual takılacak olanlara V10 Pro öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün mozayi alanlar bunu görünce üzülmesinler :kizginpeepo:
Moza'nın kitlesi ayrı hocam. Onlar 3'lü alıp 2 sini sıfırından fazla fiyata çakma derdindeler zaten.

Direksiyon konusunda bilgim sıfır, hangisini almak mantıklı
V10 Pro ile başlayın ;)

Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.

Bütçe varsa değer tabii ki. VD4 daha premium. Hem malzeme kalitesi hem torku hem de pedalları V10 Pro'dan üstün. 15K ve altı bütçesi olana ve yalnızca casual takılacak olanlara V10 Pro öneriyorum.

Moza'nın kitlesi ayrı hocam. Onlar 3'lü alıp 2 sini sıfırından fazla fiyata çakma derdindeler zaten.

V10 Pro ile başlayın ;)
moza alacağıma bunu alırım en azından kafam rahat olur tabi kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum sonuçta 2-3 kere kullanip la boşver baydı diyecek adam çok :kekw:

Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.
Hocam hayırlı olsunnn. Kokpit işine ahmet hocam bakıyor :D

HB'ye de vade farkını ekleyip koymuşlar doğal olarak. Yine de zam bekleyen arkadaşlara inat EUAS ithalatçısının son sattığı rakamın altına koydular.

Yapıştırın geçin düşünmeyin :D
Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,472
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma
Geri