ahmttunc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,752
Pedal olarak istediğiniz marka pedalı kullanabilirsiniz hocam. Vites gibi pedallar da haricen kullanılabiliyor. PXN'in load cell pedalları tanıtıldı bu yıl çıkacak ama Simagic'in yada Moza'nın pedallarını da kullanabilirsiniz.Loadcell pedal almak istesek ilerde, alabilir miyiz PXN için? Moza R5 ya da Pxn VD6 alacağım. VD6'ya altıya hem fiyat hem de fren kiti yüzünden daha sıcağım şu an.
Bütçe varsa değer tabii ki. VD4 daha premium. Hem malzeme kalitesi hem torku hem de pedalları V10 Pro'dan üstün. 15K ve altı bütçesi olana ve yalnızca casual takılacak olanlara V10 Pro öneriyorum.Vd4 v10 ultra ile arasındaki farka değer mi
Moza'nın kitlesi ayrı hocam. Onlar 3'lü alıp 2 sini sıfırından fazla fiyata çakma derdindeler zaten.dün mozayi alanlar bunu görünce üzülmesinler![]()
V10 Pro ile başlayınDireksiyon konusunda bilgim sıfır, hangisini almak mantıklı
moza alacağıma bunu alırım en azından kafam rahat olur tabi kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum sonuçta 2-3 kere kullanip la boşver baydı diyecek adam çokBütçe varsa değer tabii ki. VD4 daha premium. Hem malzeme kalitesi hem torku hem de pedalları V10 Pro'dan üstün. 15K ve altı bütçesi olana ve yalnızca casual takılacak olanlara V10 Pro öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Moza'nın kitlesi ayrı hocam. Onlar 3'lü alıp 2 sini sıfırından fazla fiyata çakma derdindeler zaten.
V10 Pro ile başlayın![]()
Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.
Hocam hayırlı olsunnn. Kokpit işine ahmet hocam bakıyorAz önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.
Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.
Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 müHB'ye de vade farkını ekleyip koymuşlar doğal olarak. Yine de zam bekleyen arkadaşlara inat EUAS ithalatçısının son sattığı rakamın altına koydular.
Yapıştırın geçin düşünmeyin![]()