PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

yani özellik olarak neredeyse başa başlar yani , vd6 ya 100 üzerinden 90 verilicekse moza r5 ede 100 üzerinden 85 falan mı verilir?
Hocam ben şöyle bir benzetme yaptım. PXN AMD gibi kas gücü olarak daha güçlü ama Moza Nvidia gibi yazılım ve ekosistem çeşitliliği var. PXN'in kutudan çıkan yazılımı gayet stabil. Moza'da çalışmayan Crew Motorfest benim VD6'da çalışıyor mesela uyumsuzluk sorunu olan bir oyun olmadı. PXN'in ekosistem ürünleri de 2026 yılı içinde gelecek. Yakın zamanda Las Vegas'taki CES fuarı için hazırlanıyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok 1gözüküyor
Valla alacaksan kaçırma hocam. Gelbura'nın sahibi HGP shiftera göre daha dayanıklı demişti. Onların da elinde var ama satışa koymadılar. O adamın kafası bir garip çalışıyor :D

Hocam ben şöyle bir benzetme yaptım. PXN AMD gibi kas gücü olarak daha güçlü ama Moza Nvidia gibi yazılım ve ekosistem çeşitliliği var. PXN'in kutudan çıkan yazılımı gayet stabil. Moza'da çalışmayan Crew Motorfest benim VD6'da çalışıyor mesela uyumsuzluk sorunu olan bir oyun olmadı. PXN'in ekosistem ürünleri de 2026 yılı içinde gelecek. Yakın zamanda Las Vegas'taki CES fuarı için hazırlanıyorlardı.

Valla alacaksan kaçırma hocam. Gelbura'nın sahibi HGP shiftera göre daha dayanıklı demişti. Onların da elinde var ama satışa koymadılar. O adamın kafası bir garip çalışıyor :D
çok para harcadım kart ekstresi çok şişti be

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG

mozaya nasıl bağlıyoruz bu zımbırtıyı

bitti şaka gibi

mozaya nasıl bağlıyoruz bu zımbırtıyı

bitti şaka gibi
Hocam Moza'ya değil direkt olarak PC'ye bağlıyorsun. Valla PXN'de talan var şuan herkes bekliyormuş :D

Hocam daha ucuza başka öneriniz var mi
PXN A7 var ama stokta kalmamış. Gelbura'nın kendi markası Spardox BG-1 var bir de daha ucuz pek seçenek yok. Simracingciler vitesle ilgilenmediği için pek fazla vites seçeneği yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri