Ekosistem olarak apple derimHangi markanın ekosistemi daha iyi?
Ekosistem olarak 1 Apple 2 Huaweidir Samsung en iyiler listesine bile girmez bence.Hangi markanın ekosistemi daha iyi?
kesin olarak appleHangi markanın ekosistemi daha iyi?
apple ekosistemi daha iyi 250k verecez makine gibi olacak8 yıl apple kullandım ve en güncel ekosistem + iphone cihazları kullandım. ve tam bir fanboydum. 4 ay önce herşeyi satıp full samsung ekosistemine geçtim watch 8 + s25 ultra + buds 3 pro apple gibi son çıkanlara geçtim. ve fanboyluğum bitti anındahem daha iyi bir cihaz hemde ekosistem tamamen aynı yani apple da ki rahatlığım burada da devam ediyor açıkçası hiç fark göremedim millet değil falan yazmışta birader ben mi yanlış cihazları kullanıyorum acaba ben mi sorunluyum anlamadım
ama bu ekosistem olayı beni korkuttu samsunga geçince fakat dediğim gibi samsunga da aynı rahatlık aynı akıcılığı yaşadım. apple dan tek farkı artık daha güçlü daha teknolojik daha yenilikçi.
ben çok memnunum.
O sırada berbat çıkan buds 3 pro, tek başına yeter kulaklıkların berbat olması8 yıl apple kullandım ve en güncel ekosistem + iphone cihazları kullandım. ve tam bir fanboydum. 4 ay önce herşeyi satıp full samsung ekosistemine geçtim watch 8 + s25 ultra + buds 3 pro apple gibi son çıkanlara geçtim. ve fanboyluğum bitti anındahem daha iyi bir cihaz hemde ekosistem tamamen aynı yani apple da ki rahatlığım burada da devam ediyor açıkçası hiç fark göremedim millet değil falan yazmışta birader ben mi yanlış cihazları kullanıyorum acaba ben mi sorunluyum anlamadım
ama bu ekosistem olayı beni korkuttu samsunga geçince fakat dediğim gibi samsunga da aynı rahatlık aynı akıcılığı yaşadım. apple dan tek farkı artık daha güçlü daha teknolojik daha yenilikçi.
ben çok memnunum.