Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 852
7-25 yaş aralığında telekom kullanan tanıdığım kimse yok, bu ne şanssızlıktır be
Yeni hesaplar acip kodu aldığım telefon no ile bynogame ye ekleyip dogruladimbunu nasıl yaptın? 2 defadan fazla kod girilmiyor bir hesaba.
Yanlış anlamissin 7-25 olmasina gerek yok7-25 yaş aralığında telekom kullanan tanıdığım kimse yok, bu ne şanssızlıktır be
Ev interneti de oluyor mu hocam birde özelden anlatır mısın tam anlamadımYanlış anlamissin 7-25 olmasina gerek yok
Olay şu selfy e kayit için 7-25 kurali geçerli
Dedem 65 yaşında ttnetli yengemin tc si ve dogum tarihini girdim 24 yasinda kendisi kabul oldu
Full böyle yaptim
Turktelekom kullanan herhangi yaşta biri
7-25 yaş araliginda herhangi birisini buluyosun tamamdir
Adamsın hocam diğer hesaplardan da yaptım sayende, kendim eski türk telekomluyum selfy hesabım daha önceden olmasına rağmen olduYanlış anlamissin 7-25 olmasina gerek yok
Olay şu selfy e kayit için 7-25 kurali geçerli
Dedem 65 yaşında ttnetli yengemin tc si ve dogum tarihini girdim 24 yasinda kendisi kabul oldu
Full böyle yaptim
Turktelekom kullanan herhangi yaşta biri
7-25 yaş araliginda herhangi birisini buluyosun tamamdir
25 yaş altı isen hemen tanımlatabilirsinTelekom kullanıyorum da selfy yok ya
Benim yaş 24 de hat annemin üzerine kayıtlı25 yaş altı isen hemen tanımlatabilirsin
Benim Bimcell babamın üstüne kayıtlıydı sıkıntı olmadıBenim yaş 24 de hat annemin üzerine kayıtlı
eyvallah hocam adamlık forumu açan kraldaAdamsın hocam diğer hesaplardan da yaptım sayende, kendim eski türk telekomluyum selfy hesabım daha önceden olmasına rağmen oldu