PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Hocam bunların direksiyonu çıkıyor. Çıktığı gibi de motor kısmını masanın yan tarafına alıyorum. Pedalları yerinden oynatmıyorum masamın altında yer müsait. Yani kurulumu 1 dakikamı almıyor. Bu kadar da olsun yani gamepadden aldığınız his ile DD setten alacağınız his farkı için o 1dkya değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun içinden tuş atamalarını yapıyorsunuz hepsi bu. Yazılımı tüm oyunlara uyumlu zaten oyuna girince direksiyonu görüyor.

PXN'in discord kanalında da bazı oyunlar için önerilen ayarlar mevcut katılabilirsiniz.
Son bir araştırma yapıp alıcam yabancı kaynaklardan

Hocam bunların direksiyonu çıkıyor. Çıktığı gibi de motor kısmını masanın yan tarafına alıyorum. Pedalları yerinden oynatmıyorum masamın altında yer müsait. Yani kurulumu 1 dakikamı almıyor. Bu kadar da olsun yani gamepadden aldığınız his ile DD setten alacağınız his farkı için o 1dkya değer.

Oyun içinden tuş atamalarını yapıyorsunuz hepsi bu. Yazılımı tüm oyunlara uyumlu zaten oyuna girince direksiyonu görüyor.

PXN'in discord kanalında da bazı oyunlar için önerilen ayarlar mevcut katılabilirsiniz.
Ürünü dünmü aldin ?
Dediğim gibi detaylı bilgim yok .
Kurulum yormuyorsa problem yok .
2. Bir etken ise ne yazıkki ekonomi yani 1ay çalışıp şuna para vermek istemiyor insan

Son bir araştırma yapıp alıcam yabancı kaynaklardan
Ben size özet geçtim almadan önce 2 ay yabancı kaynakları taradım çünkü :) Youtube'da oldukça fazla incelemesi mevcut.

Ürünü dünmü aldin ?
Dediğim gibi detaylı bilgim yok .
Kurulum yormuyorsa problem yok .
2. Bir etken ise ne yazıkki ekonomi yani 1ay çalışıp şuna para vermek istemiyor insan
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum Gelbura'dan önsipariş ile VD6 almıştım.
Ekonomi konusu ayrı ama imkanı olan Direct Drive modelleri kesinlikle denemeli.

Ben size özet geçtim almadan önce 2 ay yabancı kaynakları taradım çünkü :) Youtube'da oldukça fazla incelemesi mevcut.

İmkan var hocamda mantık yok :)

Bi tane kokpit ve tv/ultrawide monitör ile keyfi fena oluyor aslında

Aslında vd4 e giriş seviyesi diyorlar ben sürekli direksiyonu tak çıkart yapıcak olmama ramen v10 ultra mu alsam vd4 e göre moza r3 daha uygun satılıyor kafam çok karıştı v10 ultra her türlü rs300 den iyi diyorsanız alınabilinir

Aslında vd4 e giriş seviyesi diyorlar ben sürekli direksiyonu tak çıkart yapıcak olmama ramen v10 ultra mu alsam vd4 e göre moza r3 daha uygun satılıyor kafam çok karıştı
Moza r3 daha uygunsa onu al. Hangisi ucuzsa onu al. Mediamarkt dün 3 al 2 ödeyle tanesi 22 bin liradan Moza R5 sattı. O konuya gidip yakın çevrede olan biri varsa 22 bine R5 kapatırsın. Bende var güzel makine

Bunu aile evinde yapamıyoruz malesef :)
Kendi odama kuruyorum ben 😁

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Aslında vd4 e giriş seviyesi diyorlar ben sürekli direksiyonu tak çıkart yapıcak olmama ramen v10 ultra mu alsam vd4 e göre moza r3 daha uygun satılıyor kafam çok karıştı
VD4 sim racing için giriş seviyesi. Bu incelemeleri yapanlar ETS oynayan casual oyuncular değil sim racing kanalları. Onlara göre bunlar giriş seviyesi tabii ki.

Moza R3'ün direksiyonunun plastik olmasını, daha güçsüz olmasını ve ısınma sorunları ihtimalini göz önüne alarak karar verebilirsiniz. Son tahlilde ikisi de iyi tercih olur.

Moza r3 daha uygunsa onu al. Hangisi ucuzsa onu al. Mediamarkt dün 3 al 2 ödeyle tanesi 22 bin liradan Moza R5 sattı. O konuya gidip yakın çevrede olan biri varsa 22 bine R5 kapatırsın. Bende var güzel makine

Kendi odama kuruyorum ben 😁
Benim odam yok sadece köşem var hahabhahahahh

Benim odam yok sadece köşem var hahabhahahahh
Bütün alanım bu :)

Geri