aklima en cok yatan secenekte IPTV fakat hic anlamadigim bir kısımValla en ucuz Amazon Prime var ama onda da Netflix gibi her istediğimi bulamayabiliyorum. Disney+ da Netflix kadar pahalı. Şu anlık Netflix'te kalmak ideal görünüyor. Belki IPTV diyeceğim fakat 2-3 tane kullandım ve hepsinde film/dizi her 5 dakikada bir donuyor, kendi kendine bölüm atlıyor ve kaldığım yerden devam ettirmiyordu. Belki de ben yanlış tercih yapmışımdır.
3-6 aylığına denemek için al. 1.5-2 aylık Netflix parasına falan denk geliyor olsa gerek.aklima en cok yatan secenekte IPTV fakat hic anlamadigim bir kısım
Vallahi amazon prime gayet iyi geliyor bana diziler cidden güze the boys gibi ama genel olarak dizipal kullanıyorum evet korsan site ama en azından 8318923 tane platforma üye olmak zorunda olmuyoruz.ailem ile 1 senedir netflix kullaniyoruz fakat pek memnun degiller film konusunda yetersiz oldugunu ve pahali oldugunu soyluyorlar baska platforma gecmek istiyoruz ne onerirsiniz?
HBO + Prime Video kombosuailem ile 1 senedir netflix kullaniyoruz fakat pek memnun degiller film konusunda yetersiz oldugunu ve pahali oldugunu soyluyorlar baska platforma gecmek istiyoruz ne onerirsiniz?
Hboailem ile 1 senedir netflix kullaniyoruz fakat pek memnun degiller film konusunda yetersiz oldugunu ve pahali oldugunu soyluyorlar baska platforma gecmek istiyoruz ne onerirsiniz?