kodun kaynağı nedirH4M2AM
Tablet yüzde 5 indiriyor. Uzun araştırmalar sonucu tab a 11 plus aldım bu arada. 9500 e geliyor. FP piyasanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.
H4M2AM
Tablet yüzde 5 indiriyor. Uzun araştırmalar sonucu tab a 11 plus aldım bu arada. 9500 e geliyor. FP piyasanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.
daha iyi tabletler varH4M2AM
dediğin tablet trendyolda 8300H4M2AM
256gb almıştırdediğin tablet trendyolda 8300
dostum 9500 TL ye daha iyisini yazarmısın, yazamazsan O sun.İyi ki uzun arastirmissin kardeş, maazallah araştırmadan alsan Acer tab filan alırdın o paraya
Az daha kısa araştırsan geçen ay 6K ya A9+ satıyorlardı her yerde çok pahalı almışsın. A9+ da bile ekrana kötü diyorlar gidip aynı ekranı 10K lık cihaza koymuşlar…H4M2AM
A9 plusın leş gibi ekranı varAz daha kısa araştırsan geçen ay 6K ya A9+ satıyorlardı her yerde çok pahalı almışsın. A9+ da bile ekrana kötü diyorlar gidip aynı ekranı 10K lık cihaza koymuşlar…
Aynı ekran işte onu diyorum. Hatta cihaz genel olarak aynı ufak birkaç değişiklik var sadece o yüzden buna 10K aşırı fazla geldi.A9 plusın leş gibi ekranı var