VATAN TABLET YÜZDE 5 İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yemreb

80+
Reaksiyon skoru
10
H4M2AM

Tablet yüzde 5 indiriyor. Uzun araştırmalar sonucu tab a 11 plus aldım bu arada. 9500 e geliyor. FP piyasanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.

H4M2AM

Tablet yüzde 5 indiriyor. Uzun araştırmalar sonucu tab a 11 plus aldım bu arada. 9500 e geliyor. FP piyasanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.

İyi ki uzun arastirmissin kardeş, maazallah araştırmadan alsan Acer tab filan alırdın o paraya

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
aynen bro 8 256
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi ki uzun arastirmissin kardeş, maazallah araştırmadan alsan Acer tab filan alırdın o paraya
dostum 9500 TL ye daha iyisini yazarmısın, yazamazsan O sun.

Sepete ekleyince app e özel indirim diyor ekliyorum indirimi uygulamıyor kodu girince düüşüyor ama appe özel indirim yazısı her tablette yazmıyor, aklımda iki indirimi üst üste kullanmak gelmişti

H4M2AM

Az daha kısa araştırsan geçen ay 6K ya A9+ satıyorlardı her yerde çok pahalı almışsın. A9+ da bile ekrana kötü diyorlar gidip aynı ekranı 10K lık cihaza koymuşlar…

hocam tabletlerde %7 var zaten kodu yazınca fiyat yükseliyo ben mi yanlış yaptım acaba

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri