kaan.sri
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
Nova 5’i kullanmadım, o yüzden net bir şey söylemem zor. BlackShark’tan daha iyi mi, daha kötü mü ya da aynı seviyede mi bilmiyorum. Ancak Nova 5’in de kaliteli bir kulaklık olduğuna şüphem yok. Ben BlackShark kullanıyorum ve yaklaşık 9–10 aydır gayet memnunum, herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım.Ses kalitesi olarak tatmin edici bir seviyede ise basslari temiz verebiliyorsa açıkçası tercih edeceğim
Post automatically merged:
5k civarında alacağım gibi gelen tavsiyeler o yönde
Post automatically merged:
Blackshark da listemdeydi tekrardan sizin yorumunuz ile değerlendircem nova 5 ile bunun arasındayım suan
Genelde oyuncu ekipmanı alırken Razer markasını tercih ediyorum. Müşteri memnuniyeti ve garanti konusunda gerçekten iyiler. Daha önce Barracuda kullanıyordum, mikrofonu iki kez bozulmuştu. Kullanıcı hatası mıydı, kronik miydi bilmiyorum ama garantiye gönderdim, iki seferinde de sıfır kapalı ürün gönderdiler. Hiç sorun çıkarmadılar.
BlackShark tarafında da şu ana kadar bir problem yaşamadım. Ses kalitesi ve bass konusunda oldukça tatmin edici. Merak ediyorsan YouTube’daki inceleme videolarına da bakabilirsin. Bana göre fiyat/performans açısından başarılı, alınıp 4 5 yıl sorunsuz kullanılabilecek bir kulaklık. Mikrofonu da sınıfına göre gayet üst düzey. Blackshark alabilirsin pişman olmazsın.