Yardım Ryzen 7 9800x3d ovecloock performansı bronz silver gold platinum

sweyz

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba ryzen 7 9800x3d işlemci aldım anakartım msi pro x870-p ekran gartım 4060 32 gb ddr5 5200 mhz ramim var ve amd işlemcilerde silikon iyiliği için bir sınıflandırma varmış bronz gold diye ve ben bunu nasıl anlarım nasıl test edebilirim yardımcı olarbilirmisiniz sıvı soğutucumda var skadi lcd 360

Eski programı CTR - yeni programı CTR 2 diye bir program var. Eskiden am4 işlemciler için kullanıyordum ama epeydir kullanmadım. %100 güvenilir olduğunu da söyleyemem çünkü bağımsız bir kişi tarafınan yapılmış bir program. Yuri “1usmus” Bubliy diye Ukraynalı birinin yaptığı bir program. Asıl olayı test edip işlemcinin silikon kalitesine göre işlemciyi ayarlamak ve ona bir puan vermek. Bunu siz de cinebench programları ile yapabilirsiniz. Herhangi başka bir program indirmeden cinebench skorunuzu başka test sonuçları ile kıyaslayarak yapabilirsiniz. Bence çok önemli değil. Güvenlik açısından böyle bir program ile riske girmenizi önermem. Ben bir sorun ile karşılaşmadım ama gözüm kapalı da öneremem.

Eski programı CTR - yeni programı CTR 2 diye bir program var. Eskiden am4 işlemciler için kullanıyordum ama epeydir kullanmadım. %100 güvenilir olduğunu da söyleyemem çünkü bağımsız bir kişi tarafınan yapılmış bir program. Yuri “1usmus” Bubliy diye Ukraynalı birinin yaptığı bir program. Asıl olayı test edip işlemcinin silikon kalitesine göre işlemciyi ayarlamak ve ona bir puan vermek. Bunu siz de cinebench programları ile yapabilirsiniz. Herhangi başka bir program indirmeden cinebench skorunuzu başka test sonuçları ile kıyaslayarak yapabilirsiniz. Bence çok önemli değil. Güvenlik açısından böyle bir program ile riske girmenizi önermem. Ben bir sorun ile karşılaşmadım ama gözüm kapalı da öneremem

yanıtın için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,957
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri