Chery hakkında çıkan haberler

Navius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Merhaba uzun süredir tiggo 8 düşünüyorum fakat uzun süredir chery tarafından uygulanan aracımı kötülersen dava açarım tutumu oldukça rahatsız etti bunu bır kac influserda degil cogu yakından takıp ettıgım kısılere dava acıcakları söylediler siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında neden araçlarını kötü yanlarını söyliyenler için tehdit vari acıklamalar yapıyolar o paraya çinliye bayılcagına şunu alırdım falan diyebilirsiniz ama zaten araştırıyorum halen

bence güzel tercih alınır güzel arabalar. Arkadaşımda tiggo7 pro vardı araba premium hissettiriyodu

Merhaba uzun süredir tiggo 8 düşünüyorum fakat uzun süredir chery tarafından uygulanan aracımı kötülersen dava açarım tutumu oldukça rahatsız etti bunu bır kac influserda degil cogu yakından takıp ettıgım kısılere dava acıcakları söylediler siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında neden araçlarını kötü yanlarını söyliyenler için tehdit vari acıklamalar yapıyolar o paraya çinliye bayılcagına şunu alırdım falan diyebilirsiniz ama zaten araştırıyorum halen
Boşverin kalite ve muhattapda baya sıkıntılı firma hedek parçasını bulmak imkansıza yakın bizim bi tanıdık aldı 1.6 motor 10 12l yakıyor diyo verimliliğide düşük

Tiggo 8'in yakıt tüketimi yüksek. Pro Max'i harici alınmaz.

Çin arabası alınmaz

o paraya daha güzel alman ve japon arabalar var

Toyota al kafan raat olsun. Kurnaz ustayla karşılaşmadığın müddetçe sıfır sıkıntı.

Çinlilerle işim olmaz. Almandan devam.

tasarımla göz boyayan araçlar hocam ben olsam tercih etmem sürekli önüme kazada airbag açmayan cheryerin videoları düşüyor can güvenliği şansa bağlıyken bence mantıklı değil ama tabi görünüş vs çok iyi orası sizin tercihiniz

Dostum cok arac deneyimim oldu cin arabalari genel itibari ile alinmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi arabalar asya ve alman arabalaridir. toyota,hyundai,kia,mercedes bmw,audi gibi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,141
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri