🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Dostlar Call Of Duty Mobile eğlenceli olurmu bu gamepad ile birlikte?
Telefonda denemedim ama emülatör ile CoD Mobile denedim. Hayır CoD'un telefondaki gamepad kullanımı hiç rahat değil veya desteklemiyordu hatırlayamadım. Öylesine ekleyip bırakmışlar. Telefonlardaki en büyük sorun oyunlar gamepad desteği eklemiyor veya eklese de geliştirmiyor. Donanım üreticileri ile anlaşsalar aslında böyle çok oyun ve donanım da satarlar ama işte.

Dostlar Call Of Duty Mobile eğlenceli olurmu bu gamepad ile birlikte?
Mobil oyun oynamak için telefona tablete takılan şu tarz bir gamepad aparatı daha iyi olabilir. İlla bu olmak zorunda değil model çok.

ürünü 2 gün önce aldım. ilginç bir şekilde Ürünü test ettiğim sırada, sağ analoğu kullanmama rağmen sol analog kendi kendine (istemsizce) hareket ediyordu. Ayrıca bazı tuşlara basıldığında R1+R2 sol analoğun hatalı şekilde tetiklendiğini gözlemledim. Ürün donanımsal olarak kusurlu olduğu için iade sürecinin başlattım. En iyisi biraz daha para verip xbox kolu almak.

ürünü 2 gün önce aldım. ilginç bir şekilde Ürünü test ettiğim sırada, sağ analoğu kullanmama rağmen sol analog kendi kendine (istemsizce) hareket ediyordu. Ayrıca bazı tuşlara basıldığında R1+R2 sol analoğun hatalı şekilde tetiklendiğini gözlemledim. Ürün donanımsal olarak kusurlu olduğu için iade sürecinin başlattım. En iyisi biraz daha para verip xbox kolu almak.
Gamepadi PC'ye ilk taktığımda Xbox kontrolcüsü yerine farklı bi isim yazıyordu ve dediğin gibi garip problemleri vardı, alttaki switchinden modunu değiştirip tekrar PC'ye alınca Xbox kontrolcüsü olarak tanıdı ve sorunsuz bi şekilde kullanıyorum şu an. İkinci gündeyim henüz bir problemiyle karşılaşmadım güzel bence.

Gamepadi PC'ye ilk taktığımda Xbox kontrolcüsü yerine farklı bi isim yazıyordu ve dediğin gibi garip problemleri vardı, alttaki switchinden modunu değiştirip tekrar PC'ye alınca Xbox kontrolcüsü olarak tanıdı ve sorunsuz bi şekilde kullanıyorum şu an. İkinci gündeyim henüz bir problemiyle karşılaşmadım güzel bence.
titreşim gücü nasıl hocam yeterli mi?

titreşim gücü nasıl hocam yeterli mi?
xbox dualsense gibi kontrolcüleri çok fazla kullanmadım o yüzden ne seviyede bilmiyorum ama gamepade alışkın olmayan biri olarak bana epey güçlü geldi. titreşim gücü seviyesini tuş kombinasyonlarıyla ayarlayabiliyosun diye gördüm videolarda ama denemedim. Bu videoda göstermiş. Videonun sonunda Fantech EOS Pro ile aynı donanıma sahip demiş ama yanlış bilgi diye biliyorum önceki mesajlarımda bahsetmiştim. ATK Battle Axe Pro ile aynı gibi.

wireless adaptörü ile lag niye çok fazla?

nasıl çözeceğiz

Son düzenleme:
kötümü iyi mi kol beyler sorun yaşayan var mı

ben hiçbir gecikme hissetmiyorum, kasanın önündeki 3.0 usb portuna taktım ben adaptörü
adaptörü yakın tutarsam gecikme olmuyor ama 1 metre ileride olunca gecikme yapıyor :D kasanın tüm portlarının dolu olmasından dolayı olabilir mi 4 tane alıcı takılı

Şuanda aktif konum var bütçe 1700 tl 2k çok zor çıkar gamepower force veya bigbig won aether düşünüyorum hangisi daha iyi ne alayım

adaptörü yakın tutarsam gecikme olmuyor ama 1 metre ileride olunca gecikme yapıyor :D kasanın tüm portlarının dolu olmasından dolayı olabilir mi 4 tane alıcı takılı
Denedim 2.5 metre uzaklaştığımda da gecikme hissetmiyorum. USB 3.0 portu varsa boşta ona takmayı dene. Bir de sanırım wireless adaptörü o kadar keskin değilmiş birden fazla kablosuz cihaz bağlıysa kasaya sinyaller çakışıyor olabilir. Diğer kablosuz cihazları çıkarıp öyle dene.

Geri