Yardım Msı mag a1000gl mi Fsp vita gm 1000 mi hangisi ?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba beyler 2 psu arasında kaldım msı mag a1000gl modeli ilk giriş deneyimiymiş ve db olaylarına baktım 35 db gösteriyor biraz sesli birde vita gm 1000 var o ise sesi 25 db gösteriyor sizce hangi psu daha saglam ve stabil çalısır hangisi daha iyi ?

Roga baktım oda iyiymiş hangisini alsam kanka dahada kararsız kaldım ndkdşsşs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20db ve altı çalışıyor ve daha iyi o iki psuya göre
bundada koruma modu devreye girme sıkıntısı varmıs 2 katı kadar güç cekse anca kapanıyo 1000 w ya 2000 w a kadar cıkıp kendinii anca öyle kapatıyormuş koruma modu sıkıntı demişler kanka

bundada koruma modu devreye girme sıkıntısı varmıs 2 katı kadar güç cekse anca kapanıyo 1000 w ya 2000 w a kadar cıkıp kendinii anca öyle kapatıyormuş koruma modu sıkıntı demişler kanka
Bunu nereden duydunuz? PSU'nun koruma testleri yok zaten.

A-GL modellerinin F/P oranı berbat zaten ülkemizde. İç bileşenler vasat. FSP vita çok daha iyi bir ünite iç bileşen kalitesi konusunda.

Son düzenleme:
Öyle bir şey yok. Ki zaten koruma testleri yok güç kaynağının bu çıkarımı nereden yaptınız?

A-GL modellerinin F/P oranı berbat zaten ülkemizde. İç bileşenler vasat. FSP vita çok daha iyi bir ünite iç bileşen kalitesi konusunda.
Asus ile ilgili dediği durum var. Buradan modeli bulup okuyabilirsin.
Bence high power olanı alabilirsin, yıllar boyu 800w modelini kullandım üzecek bir marka değil.

Asus ile ilgili dediği durum var. Buradan modeli bulup okuyabilirsin.
Bence high power olanı alabilirsin, yıllar boyu 800w modelini kullandım üzecek bir marka değil.
Düzeltilmiş olması olası. Üretici CWT. Zaten pratikte kimse bir PSU’yu sürekli olarak %100 yükte veyahut üstünde kullanmıyor. Ayrıca transient response performansı da ortalama seviyede.

Düzeltilmiş olması olası. Üretici CWT. Zaten pratikte kimse bir PSU’yu sürekli olarak %100 yükte veyahut üstünde kullanmıyor. Ayrıca transient response performansı da ortalama seviyede.
Kullanım senaryosu olası olmasa da 9500tp'lik bir üründe bir kusur bulunması hoş değil.

Kullanım senaryosu olası olmasa da 9500tp'lik bir üründe bir kusur bulunması hoş değil.
High power'da da sorun olabilir. Power_OK yanlış ayarlıysa büyük bir sorun örneğin. Bu sebeple kusur olması pek kabul edilebilir olmasada oluyor arada sırada. Rog Strix platinum 1200W modelinde de var örneğin. MSI GF serisi ilk çıktığında Power_OK yanlış ayarlıydı.

MSI'ın mag agl serisini tavsiye etmem açıkçası. Mpg A1250gs sipariş ettim dün 5090 ile kullanacağım, benim için en önemli etken ekstra korumalarının olmasıydı. Mag serisine kıyasla SIP ve NLO adında iki koruması bulunuyor chatgpt'ye sorup öğrendiğime göre elektrik kesintisi adına önemlilermiş. Benim yaşadığım yerde de sürekli elektrikler gidiyor.

Ekler

• 1000159811.webp
    1000159811.webp
    148.5 KB · Hit: 5
  • 1000159921.webp
    1000159921.webp
    158.3 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,141