Bir mousepad almak istiyorum ama control mü speed mi almalıyım

farkı anlamak için illa e sporcu olmaya gerek yok, sürekli oyun oynuyorsan az da olsa farkı hissedersin, bildiğim kadarıyla apex vb. hızlı oyunlar oynuyorsan speed önemli fakat sürekli fps oynamıyorsan control al geç, tabi kullandığın mouse un ağırlığı ve skatezleri de aradaki farka etki edecektir

ne bileyim o yüzden soruyorum zaten
Çok kötüden çok iyiye geçeceksen her türlü fark olur ama kontrol veya hız olara kaydırdığında pek bişe hissedeceğini sanmıyorum o yüzden çok önemli değil bence. Bende Razer gigantus V2 var ben memnunum kendisinden ve sadece bf6 oynuyorum

Valorant, CS2 gibi oyunlar için Hybrid veya Control daha mantıklı. Hızlı olanlara ben de başta alışırım gibi hissettim. Wraith Spirit of Aim speed yüzeyini kullandım, BF6 oynarken bazen adamları kaçırdığımı hissettim. Zaten kaliteli sensörü olan farelerde o farkı anlıyorsunuz. Tekrar Kensei mouse pad'e geri döndüm.

KlasseGear Longteng, Kensei ikisi de hybrid denedim. İkisinde de oynarken daha rahat hissediyorum. Yüzey olarak bence Wraith mouse padi daha iyi, ama o hız hem aşırı kasarsan ve sleeve (kola takılan zımbırtı) kullanmıyorsan yanma da yapıyor. Ayrıca SAO tabanı vb. kauçuk değil, bu yüzden monitörün baskı yaptığı yer içe çökmüş.

Ben Serenity almanızı öneririm. Serenity hızlı olsa da orta yumuşak, yani en hızlısına göre biraz daha yavaş kalıyor. Control elimde KlasseGear'ın bulutlu yüzey bir mouse padi var, çok denemedim. Ama en ideali ortası diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,097
Üyeler
188,372
Son üye
Mertozkan35
Geri