Macbook air m4ler şu anda alınır mı?

Reaksiyon skoru
7
Şu anda macbook air m4 ler alınır mı? Normalde yeni yıl gelmeden almayı planlıyordum ama sarktı maalesef. 16gb ram ve 256gb konfigürasyonlu halleri ortalama 47.500tl ile - 50.000tl arasındayken 512gb olanı 58.000tl civarlarında. bu fiyatların altına inme ihtimali var mı sizce?

daha altına ineceğini sanmıyorum

Şu anda macbook air m4 ler alınır mı? Normalde yeni yıl gelmeden almayı planlıyordum ama sarktı maalesef. 16gb ram ve 256gb konfigürasyonlu halleri ortalama 47.500tl ile - 50.000tl arasındayken 512gb olanı 58.000tl civarlarında. bu fiyatların altına inme ihtimali var mı sizce?
İnme ihtimali pek yok ama mart-nisan gibi M5 lisi çıkacak bunun bilgin olsun.

hocam m3 çip bile yetiyor. Zaten air cihazlarında edit-render v.s beklemeyin cihaz çok ısınır.
Normal kullanım için şuan m2 bile alabilirsin hız farkı çok yok.

min 16gb almaya bak. Multi taks için gerekli.
Render-edit için pro versiyonlarına bak 2.elden onlarda fan var.

ilk kez mac Os kullanacaksan amazon üzerinden sipariş et. 1 hafta deneyimle beceremezsen iade et.
2009dan beri windows kullanıyorum geçen yıl macbook pro aldım. Öğrenemediğim için iade ettim amazon olduğu için direk iade aldılar. Dosya biçimi, sistem işleyişi, uygulama yüklemesi falan komple farklı. Her uygulama yüklenmiyor, çoğu uygulama paralı ve crack uygulama kurman için crack uygulama hizmeti sağlayan firmaya aylık para ödemen lazım, windowstaki çoğu uygulama yok, varsa da muadili var ve paralı. v.s v.s v.s...

hocam m3 çip bile yetiyor. Zaten air cihazlarında edit-render v.s beklemeyin cihaz çok ısınır.
Normal kullanım için şuan m2 bile alabilirsin hız farkı çok yok.

min 16gb almaya bak. Multi taks için gerekli.
Render-edit için pro versiyonlarına bak 2.elden onlarda fan var.

ilk kez mac Os kullanacaksan amazon üzerinden sipariş et. 1 hafta deneyimle beceremezsen iade et.
2009dan beri windows kullanıyorum geçen yıl macbook pro aldım. Öğrenemediğim için iade ettim amazon olduğu için direk iade aldılar. Dosya biçimi, sistem işleyişi, uygulama yüklemesi falan komple farklı. Her uygulama yüklenmiyor, çoğu uygulama paralı ve crack uygulama kurman için crack uygulama hizmeti sağlayan firmaya aylık para ödemen lazım v.s v.s v.s...
mobil yazılım için kullanıcam.

mobil yazılım için kullanıcam.
uzun süreli işlemlerde ısınmadan dolayı thermal throttling olabilir. Bütçeniz elverişli ise pro versiyonu alın 2. el olsun.
Birde 256gb değil 512gb alın. Çift slotlu oluyor bunlar ve ssd hızı 256gbye göre 2 kat fazla diye biliyorum.

8+256 yerine
16+512 bakın.

Geri