ASSASSINFK
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
15dk the crew motorfest oynadım işlemci 90 dereceye çıktı ve laptop pil tasarruf modunda soğutucu blok sağlam padleri değişsem düzelirmi termal macunum mx6
MX-6 zaten yeterince katı bir macunTermal pad orijinal mi? Boyutu yanlışsa cpu ile soğutucu tam temas etmiyor olabilir. Laptop için mx6 yerine daha katı macun veya ptm 7950 daha iyi olur.
Laptop marka modeli nedir?
Mx4e göre katı ama lapotop için daha uygun macunlar var. Uygulama yanlış yapılmış olabilir.MX-6 zaten yeterince katı bir macun
Uygulaması yanlış yapılmış olabilir ama katılık konusunda f/p performans bir üründür. Pump-out yapmazMx4e göre katı ama lapotop için daha uygun macunlar var. Uygulama yanlış yapılmış olabilir.
Hp pavilion 15-ec2015nt termal padleri hic degismedim simdiye kadar orjinal yani pulsar ice dragon putty alsam sorun cozulurmu termal macun surmemde sikinti yokTermal pad orijinal mi? Boyutu yanlışsa cpu ile soğutucu tam temas etmiyor olabilir. Laptop için mx6 yerine daha katı macun veya ptm 7950 daha iyi olur.
Laptop marka modeli nedir?
Mx6 kötü demiyorum. Laptop için farklı modellerin daha uygun olduğunu düşünüyorum.Uygulaması yanlış yapılmış olabilir ama katılık konusunda f/p performans bir üründür. Pump-out yapmaz