Yardım Bu soğutucu nasıl sökülecek anlayan varsa yardım edebilirmi

Gerra123

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bu soğuyucu nasıl sokülecek anlayan varsa yardım edebilirmi ilk defa söküyom bunu çıkartıp sıvı soğutma takıcam çözemedim ilk defa topluyorum

Ekler

• 1000023701.webp
    1000023701.webp
    1.1 MB · Hit: 45
  • 1000023700.webp
    1000023700.webp
    1.1 MB · Hit: 43
önce biraz ısıt sistemi işlemci ısınıp macun yumuşaması lazım yoksa soğutucu ile işlemci birlikte geliyor kötü olur ….sonra soğutucunun yukarı kısmında bastırmalı metal var ona basınca çıkıcak.. yavaş yavaş acele etmeden yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim tuş

Ekler

• IMG_0487.webp
    IMG_0487.webp
    32.4 KB · Hit: 24
önce biraz ısıt sistemi işlemci ısınıp macun yumuşaması lazım yoksa soğutucu ile işlemci birlikte geliyor kötü olur ….sonra çoğunun yukarı kısmında bastırmalı metal var ona basınca çıkıcak.. yavaş yavaş acele etmeden yap
Hocam kasa alınalı 2,5 3 ay oldu hiç çalıştırmadım bugün daha kurulacsk olanları kursyım dedim sistem hiç çalışmadı ısıtmammı gerek nasıl yapmam gerek

Am5 sistem dimi bu ben tedbir olsun diye dedim biraz yumuşasın diye ama 5 ise sorun yok

Evet hocam am5 sistem şimdi ben başdan sona ne yapmam gerek sökülecek kablo vida felan her şey sırasıyla yapayım
1768039646572.webp

işaretlediğim vidaları sırayla azar azar gevşeterek o braketleri çıkar sogutucu zaten onlara bağlı oto. olarak soğutucuyuda sökmüş oluyorsun hiç çentiği kurtarttırmaya falan çalışma parmağını acıtırsın anca. yapmadan önce biraz işlemciyi ısıt istersen yapışmış olabilir onunla uğraşma bi de. 5 dk oyun oynasan yeter

Alıntıyı görüntüle
işaretlediğim vidaları sırayla azar azar gevşeterek o braketleri çıkar sogutucu zaten onlara bağlı oto. olarak soğutucuyuda sökmüş oluyorsun hiç çentiği kurtarttırmaya falan çalışma parmağını acıtırsın anca. yapmadan önce biraz işlemciyi ısıt istersen yapışmış olabilir onunla uğraşma bi de. 5 dk oyun oynasan yeter
Isıtmama gerek varmı hocam soğutucu segotep wind clear t2 kilit sistemli gibi yorumlar okudum ordaki vidaları sökünce bitiyormu işim

Isıtmama gerek varmı hocam soğutucu segotep wind clear t2 kilit sistemli gibi yorumlar okudum ordaki vidaları sökünce bitiyormu işim
bayadır pc yi çalıştırmadıysan az ısıtsan yeter değilse gerek yok o kadar. kilit kısmı o dediğim siyah braketlere bağlı zaten dediğimi yaparsan sökersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,654
Üyeler
187,543
Son üye
AHMET AKSU 1907
Geri