- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitti maalesef3799 diyor bittimi indirim
Bitti maalesef3799 diyor bittimi indirim
konuda olan MSI MAG soğutucu içeriğinde macun ile geliyor fakat değerlerini göremedim.Hangisinin?
hocam şimdi okuyunca biraz korkutmadı değil ama şuana kadar msida garanti sürecinde hiçbir sorun yaşamadım eğer bir sorun cıkacaksa da halledeceklerdir elbetmsi fanatiğiysen çok bişey kaçırmadınız. msi sıvı sogutmalar da kronik sorunlar olan ürünleri var bu model sanırım yeni çıkanlardan şuan için neden ucuza verdiler onu düşünüyorum. bi ürünü 6-7k piyasa sürüp 3k vermeleri acaba kronik sorunlu mu ? diye düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6-7k ürün neden 3k'dan piyasa sürüldü ? kronik sorunu olabilir mi bu serinin. elden çıksın gibisinden![]()
Benim bugün 2 gibi kargoya verildi hocam.Siparişi kargoya verilen var mı benimki daha onaylandı görünüyor
Benimki de onaylandı gözüküyor daha kargoya verilmemiş.Siparişi kargoya verilen var mı benimki daha onaylandı görünüyor
heh iyi başlamışlar o zaman paketlemeye tamamdır bizimki de verilir bugün yarın o zamanBenim bugün 2 gibi kargoya verildi hocam.
3 bine aldım ürün bugün teslim edildi bu fiyata alanlar şanslıheh iyi başlamışlar o zaman paketlemeye tamamdır bizimki de verilir bugün yarın o zaman
(kargoya vermişler)