SİSTEM Montajı Ve Kurulumu

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Pahntom spiriti ana kart ve diğer parçalar kasaya montajlıyken yapılabilir mi dilkat etmem gereken bir şey var mı. ayrıca anakartıma uygun bir video varsa atabilir misisn bios menüsü ve windows kurulumunu nasıl yaparım

--- SİSTEM BİLEŞENLERİ ---
İşlemci: Intel Core i5-14600KF
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti
Anakart: MSI PRO Z790-P WIFI
Bellek (RAM): 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz
Depolama (SSD): MSI Spatium M470 PRO M.2 NVMe
Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold
Kasa: MSI MAG FORGE 121A
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120

paketten çıkan macunun tamamı kullanılıyor mu
image.webp

Bios kurulumu ez mod yeterli olur mu bi örnek bir video varsa atar mısınız?

montajlıyken yapabilirsin. kasayı yan yatır yap. RAM'lerin üzerine gelebilir phantom spirit bir tık üste takarsın fanı. Macunu kullanabılırsın ama tamamı cok fazla olur leblebı buuyuklugunde sıkıp yaymayı dene yeterlı olmazsa bıraz daha sık her yere esıt dagıt.

Pahntom spiriti ana kart ve diğer parçalar kasaya montajlıyken yapılabilir mi dilkat etmem gereken bir şey var mı. ayrıca anakartıma uygun bir video varsa atabilir misisn bios menüsü ve windows kurulumunu nasıl yaparım

--- SİSTEM BİLEŞENLERİ ---
İşlemci: Intel Core i5-14600KF
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti
Anakart: MSI PRO Z790-P WIFI
Bellek (RAM): 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz
Depolama (SSD): MSI Spatium M470 PRO M.2 NVMe
Güç Kaynağı (PSU): MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold
Kasa: MSI MAG FORGE 121A
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120
Donanım arşivi kanalından sistem toplama rehberi videoları izle hem çok eğlenceli bide

Ben sogutucumu takarken bu videoyu izledim.

soğutucuyu taktım şimdi bios ayarlarını windows kurulumu yapmam gerekiyor msi anakart için uygun bir video var mı yanıtlar için teşekkürler
Hocam pek bilgim yok benimde kendi kendime youtubada bakarak yaptıydım şu videodakileri belki birkaç değişiklik yaparak yapmıştım bende.

bios gğncelledikten sonra ram hızı falan seçemeden otomatik windows kurulum ekranı geldi ne uapmalıyım
image.webp

Geri