🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

arkadaşlar 250 liralık skinlere sadece tıklasanız zaten steam fiyatı gözüküyor hiçbir şey mi yapmıyorsunuz siz ben anlamıyorum mouse hareketi yapicaksınız sadece koskocaman orda ak-47 ice coaled skini var 250 liraya tıkladım baktım steam fiyatı 7 dolar aldım 3 tane bu ya
Steam satış komisyonu %15 onu hesaba kattınız dimi hocam

1768045564197.webp

sewlfyli omanın açıklamasında;SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. diyor sms kaç para bilen var mı?

Steam bakiyem boşta duruyor. İsteyen olursa gift olarak yardımcı olabilirim. İlgilenenler PM atabilir.

Telefon numarası tanımlayın hesabınıza
Yaptım orayı çözdüm de bu TT mobil uygulamasında şifreyi görmek için alttaki butona tıkladım yanlışlıkla SS alamadan kapattım ve tekrar basınca kampanya bitmiştir diyor müşteri hizmetlerini arasak söylerler mi acabs

Yaptım orayı çözdüm de bu TT mobil uygulamasında şifreyi görmek için alttaki butona tıkladım yanlışlıkla SS alamadan kapattım ve tekrar basınca kampanya bitmiştir diyor müşteri hizmetlerini arasak söylerler mi acabs
Telekom uygulamasına gir bi dünya fırsatın altında tümünü gör var ona tıkla.Sağ üstte katıldıklarım var ona bas.Oradan ByNoGame kısmını seçin en altta kodlar var.

arkadaşlar 250 liralık skinlere sadece tıklasanız zaten steam fiyatı gözüküyor hiçbir şey mi yapmıyorsunuz siz ben anlamıyorum mouse hareketi yapicaksınız sadece koskocaman orda ak-47 ice coaled skini var 250 liraya tıkladım baktım steam fiyatı 7 dolar aldım 3 tane bu ya
Bende zaten sadece onu aldım onun haricinde daha kârlı var mı diye baktım komisyonu filan çıkarınca 7 ye sattığın zaman 6 dolar filan geliyor hesaba ayrıca 1 hafta takas koruması var bu skinlerin 1 haftası sonra değerinin düşme yükselme ihtimalleri de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri