Masaüstünün yanına laptopu 2.ekran yapmak istiyorum capture card önerisi?

Reaksiyon skoru
22
masaüstünü laptopa bağlarken ctrl + k den laptopu göremiyorum miracast bulunmuyor diyor 2 bilgisayarda windows10 ama laptopta bağlanmak için ekran geliyor masaüstünde gelmiyor bunun için hdmi ile bağlamak istiyorum hem internet sıkıntısı olmasın istiyorum odam modeme uzak diye hangi capture cardı önerirsiniz.?

Piyasada 2 farklı tür capture kart var. Biri harici olan, hem masaüstü hem de laptopda USB portlarına bağlayarak kullanıyorsun. İkincisi ise dahili olan, masaüstü bilgisayarlarda PCIe portuna takarak kullanıyorsun.

Senin durumun için, eğer yanlış anlamadıysam, laptop ı yayın PC si olarak kullanacaksan, tabii ki de USB girişli bir capture kart alman gerekiyor.

Piyasada 2 farklı tür capture kart var. Biri harici olan, hem masaüstü hem de laptopda USB portlarına bağlayarak kullanıyorsun. İkincisi ise dahili olan, masaüstü bilgisayarlarda PCIe portuna takarak kullanıyorsun.

Senin durumun için, eğer yanlış anlamadıysam, laptop ı yayın PC si olarak kullanacaksan, tabii ki de USB girişli bir capture kart alman gerekiyor.
hocam tam anlatamadım herhalde ben yayın yapmicam sadece laptopu 2.ekran olarak kullanmak istiyorum ama masaüstü pc de miracast diye bir şey olmadığı için olmuyor sanırsam. şuan win11 e geçiyorum massaüstü için bakalım olacakmı https://www.trendyol.com/genel-mark...94-p-79492302?boutiqueId=61&merchantId=108069
böyle bir kart var bunu alırsam benim işime yararmı

2 PC'yi bu şekilde bağlayabiliyor musun ki? Capture Card dediğin yayın için bir PC'deki ekran kaydını diğer PC'deki yayın programına vermeye yaramıyor mu? Sen aynı monitörü hangi PC'den kontrol edeceksin senin senaryonda? Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Bilen varsa aydınlatsın beni de.

Geri