Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

ya dostum sen de çıtırdan otizm var mı adamın aradığı özellikler stanleyde vardır onu almıştır ben de termos kullanıyorum ama stanley değil termosa sadece soğuk su mu koyuyorsun sen kardeşim benim sen direkt termosu falan bırak susadığın zaman git cami avlusunda yapış çeşmeye boşver kasma bu kadar milletin parası sizi niye geriyor seni ilgilendirmiyorsa indirim kapat konuyu alan adamdan sana ne
hocam kusura bakmada,sizin düzgün bir türkçeyle sabaha kadar burda yanıt yazmanız somut bir gerçeği değiştirmiyor.tüm mesajları okudum isteyen istediğini yazar.cidden kapitalizm palyaçosu olmuşsunuz hani yok öyle yok böyle 50 tane kılıf uydurup sacma sapan ve mantiksiz bir fiyata sahip ve islevsel olarak şehir yaşantisinda fiyatinin hakkini veremeyen bir outdoor urunune oldu olacak mont falanda giydirelim.hani mantıksız yada saçma denmesi sizi nasıl bu kadar etkiliyor anlamış değilim.

Hacım komik olan da bu ya? insanlar ürün alırken işlevsellik yerine ürünün ona sağlayacağı statüyü düşünüyo. Ben şimdi okula, okul çantası yerine kocaman kamp çantasıyla gitsem millet güler ama bi influencer bunu yapsa ve akım haline gelse normalleşir. Ayrıca tamam herkes böyle düşünmeyebilir ona bişe demiyorum ama yüzyıllardır kapitalizm eleştirisi yapılıyor bi benimki mi garip geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birader ne alaka ya valla lafı makattan anlıyon. Bende termos kullanıyom ama gidipte markası için bi termosa iki katı vermiyorum. Elimde kocaman damacanayla gezipte tüm gün kendime eziyette etmiyorum. Bitti mi gidip soğuk su dolduruyorum. Şehirde yaşıyosun 2litre suyla gezmek ne. Kullananların çoğu gün sonunda bitiremiyo bile
Hocam sen önce şu üslubunu düzelt sonra kapitalizm eleştirisi yaparsın.

hocam kusura bakmada,sizin düzgün bir türkçeyle sabaha kadar burda yanıt yazmanız somut bir gerçeği değiştirmiyor.tüm mesajları okudum isteyen istediğini yazar.cidden kapitalizm palyaçosu olmuşsunuz hani yok öyle yok böyle 50 tane kılıf uydurup sacma sapan ve mantiksiz bir fiyata sahip ve islevsel olarak şehir yaşantisinda fiyatinin hakkini veremeyen bir outdoor urunune oldu olacak mont falanda giydirelim.hani mantıksız yada saçma denmesi sizi nasıl bu kadar etkiliyor anlamış değilim.
kapitalizmin içindesin zaten bu sistemde yaşıyorsun kılıfa 300 tl vermediğin için kapitalist sistemin kölesi olmadığını falan mı sanıyorsun hocam günün sonunda birinin mirası için çalışıyorsun o yüzden 300 liralık kılıf için burda ona buna salça olmaya gerek yok daha büyük dertler var hayatta

asıl olay şu termosu alanların zeka sevıyesını arastırmak
Kamp yapmaya , balık tutmaya , pikniğe çok gittiğim için termos çok gerekli oluyor. Her sene karaca veya o tür marka termoslardan alırdım sezon sonu bozulurdu. Epey ucuz oldukları için sıkıntı yapmıyordum ama şimdi fiyatları bu markaya yaklaşınca bende geçen sene 2.4 lt sini aldım. Cidden parasının hakkını veriyor. Aç kapa çok yapsan dahi sıcak suyu soğutmuyor. Tek sorunum kampta falan dağınık olmam ve termos dahil her şeyin zarar görmesiydi. Stanley dayanıklı çıktı üstünde bir sürü vuruk iz var hala işlevini yerine getiriyor.
Sözün kısası işine hangisi yarıyorsa onu alıcaksın. Senin işine yaramıyor diye diğer alanları zeka seviyesini sorgulayamazsın.
Kılıf içinse bence gereksiz ama termosun zarar görmesini istemiyorsan alır kullanırsın.
100 lira falan yapsalar belki bende alırım. En azından takır tukur sesleri kesilir bagajda.

Aga siz niye kıyası telefonla yapıyosunuz ki. Aynı şey mi bu. Telefon düşse kırılsa kullanılamayacak hale gelir. Tamir ettirmek ayrı masraf içinde milletin önemli bilgisini taşıyo sonuçta. Ben ise telefonu daha rahat kavrayabildiğim için kullanıyom. Kaldıki telefon kılıfı termos kılıfından ucuz bişe. 1mm paslanmaz çelikten üretilen bi şey için kılıf takmak mantıksız. Sırf tarz marz olsun diye takılır. O da ayrı komedi zaten. Dağa bayıra giden kampçı, tarlaya giden köylü için üretilen ürünü bizim influencer özentileri kullanıyo. Dışarda elinde kocaman tankerle dolaşanları görünce gülüyorum valla
yav yorum yapmadan geç illa yorum mu yapacan

650 dolar maaşla 20 dolarlık ürünü 10 sene cart curt yazmışlar. 650 doların 400 dolarını kiraya verirken içiniz yanmıyor da buradaki ürünü koruma amaçlı üretilmiş 8 dolarlık kılıfa takmışsınız kafayı. Almayacak olan yorum yapmasın, bir talep var ki firma da böyle bir ürünü üretmiş. Ayrıca hayat bu kadar düşünmeye değmez arkadaşlar tartıştığınız rakam da inanılmaz saçma 300tlden bahsediyorsunuz 1 öğün yemek parası gözünüzü seveyim. Yaptığınız tartışma şurada yiyeceğiniz warn'a ban'a değmez.

Geri